Mnogo puta,videli smo tu oko nas,prelepu devojku oko trideset godina,neudatu,kako
tuzno provodi svoje slobodno vreme,jer "nema decka".I sto je vrlo interesantno,takve
devojke,izdvajaju se svojom izrazenom inteligencijom,koja je pratilac,njihovih lepih
lica i tela.
Sa druge strane,ruznjikave devojke,prosecne inteligencije,udaju se dok ste rekli
"keks".Sta je uzrok.Zbog cega u pravilu,lepe devojke ostaju "usedelice",kako to
neki muskarci,vole pogrdno da nazovu neudate devojke,koje su presle tridesetu
godinu,svoje zivotne dobi.
Mislim da je kod tih neudatih devojaka,krivica do njih samih.Navescu primer,jedne
nase pozorisne i TV glumice.Kada je navrsila trideset i trecu godinu,u jednom intervjuu
za jedan ilustovani nedeljni list,na pitanje,kako to,da tako lepa pametna i poznata
devojka,jos nije udata,ona je odgovorila: Necu da se udam,ako ne nadjem mladica,
koji je visok,lep,pametan,i koji ce da mi garantuje,da nikada necemo da se razvedemo.
Eto,upravo razloga,zasto se one druge dvojom evojke,koje nisu tako bas lepe,ali imaju
realna razmisljanja o braku,udaju vrlo lako.
Ja upravo zato kao i u naslovu ovoga bloga,kazem da je lepota dar majke prirode,
ali ujedno i prokletstvo,koje ne dozvoljava devojci punoj sebe,da se ponasa
prirodno i svojom zenstvenoscu,i toplinom svojih osecanja,zadobije srce svoga
buduceg zivotnog partnera.
tuzno provodi svoje slobodno vreme,jer "nema decka".I sto je vrlo interesantno,takve
devojke,izdvajaju se svojom izrazenom inteligencijom,koja je pratilac,njihovih lepih
lica i tela.
Sa druge strane,ruznjikave devojke,prosecne inteligencije,udaju se dok ste rekli
"keks".Sta je uzrok.Zbog cega u pravilu,lepe devojke ostaju "usedelice",kako to
neki muskarci,vole pogrdno da nazovu neudate devojke,koje su presle tridesetu
godinu,svoje zivotne dobi.
Mislim da je kod tih neudatih devojaka,krivica do njih samih.Navescu primer,jedne
nase pozorisne i TV glumice.Kada je navrsila trideset i trecu godinu,u jednom intervjuu
za jedan ilustovani nedeljni list,na pitanje,kako to,da tako lepa pametna i poznata
devojka,jos nije udata,ona je odgovorila: Necu da se udam,ako ne nadjem mladica,
koji je visok,lep,pametan,i koji ce da mi garantuje,da nikada necemo da se razvedemo.
Eto,upravo razloga,zasto se one druge dvojom evojke,koje nisu tako bas lepe,ali imaju
realna razmisljanja o braku,udaju vrlo lako.
Ja upravo zato kao i u naslovu ovoga bloga,kazem da je lepota dar majke prirode,
ali ujedno i prokletstvo,koje ne dozvoljava devojci punoj sebe,da se ponasa
prirodno i svojom zenstvenoscu,i toplinom svojih osecanja,zadobije srce svoga
buduceg zivotnog partnera.