Zvezdica
Iskusan
- Poruka
- 6.474
kakva Meksikanka?
Ilinoida.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
kakva Meksikanka?
Vidiš granicu sa Kosovom, a ne vidiš da će i to Kosovo ući u EU i da tada neće biti granica, da će tek tada Šiptari moći da rade šta žele. Postojaće "fiktivna granica" a to znači slobodnu razmenu kupovine, dobara, to znači da će Šiptari moći da kupuju ovde u Srbiji šta žele. Drugo je Francuska i ostale zemlje, njih ima dosta. EU će značiti KRAJ ISTORIJE SRPSKOG NARODA.
ЛОГИКА не постоји! Постоји само НЕМИНОВНОСТ. Србија, наравно, постоји и то постоји у границама Србије! (п.с. погледај географску карту)
Све друго су празне приче страних плаћеника КОЈИМА ЈЕ ВЕЋ КРАЈЊЕ ВРЕМЕ ДА ИМ СУДИ НАРОД... п.с. може и на трговима...![]()
Postovani Forumasi interesuje me sta je vase Licno misljenje o Postojanju drzave Srbije,dali postoji jos uvek LOGIKA tj. interes o POSTOJANJU kao drzave ili NE.
I ako postoji u kojim granicama?
bog ti pomogao
астрологија предвиђа подизање нивоа мора за 1389 мм то значи ми добијамо мореaha, izvini, povlacim post, tj.ostajem samo pri ovoj nasoj teri
ps.mislio si astrologiju ili sta vec
Postovani Forumasi interesuje me sta je vase Licno misljenje o Postojanju drzave Srbije,dali postoji jos uvek LOGIKA tj. interes o POSTOJANJU kao drzave ili NE.
астрологија предвиђа подизање нивоа мора за 1389 мм то значи ми добијамо море
а ви постајете водоземци![]()
Hehehehe prc!
E ovo je bila izjava godine. Aj' dace bog.
не Бог негооне ракете за против градну одбрану , којима су гађани НАТО авиони 1999:shock:
Aaaaaaaaa, mislis one "protivgradne" rakete. Nemoj sad o tome...recices mi posle na sastanku.
Samo pssst. Nikom ni reci.
Nego kad najavljuju te vremenske nepogode?
не знам :shock: ево на Копаонику на Панчићевом врху неки старац прави нешто од дрветаличи на неки танкер за нафту
а сви у селу га зову НОЕ
Ljudi da li malo izlazite u grad.
Mislim,cisto da vidite kakva je situacija.
To su narodne umotvorine. Mozda covek pravi rakiju. Dise punim plucima, jer da je u EU ne bi bas mogao da pece svoju rakiju. Ovako se k.urci!
ма јок бре , човек каже треба му неко платно као хоће да прави једра,а и не пије 8-)
каже да смо га сви на**бали , од следећег пљуска![]()
a da mu nije onaj noje neki cukun-cukun-cukun....
mislim, kao najstariji nar.....![]()