dali ima nekoga iz Holandije koga ubija nostalgija

• Začetnik teme Začetnik teme gost 23
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
maja_uk:
ma koja nostalgija??? sta je s vama ljudima? svako normalan ko prati sta se dole desava, pozeli da se nikada ne vrati u to kolektivno ludilo! pogledajte samo kakav su zakon danas izglasali!
:x :x cao Majo potpuno si u pravu i koliko god mi je tesko ovde opet kada vidim sta se dole desava utesim se , a znate sta mi najteze pada kada vidim RUMUNE<BUGARE<POLJAKE,kako dolaze svake nedejle u Holandiju i kako im ne treba viza ,a ovi nasi prokleti politicari samo se svadzaju za svoje fotelje .je...m im ma..r :x :x :evil: :evil:

de man:
i koliko si tamo ,kako je u belgiji ,ovde je smuseno kao i narod .ima li naseg naroda tamo. inace lara imas li e-mail adresu (privatno)

omilos:
LARA CROFT:
Ja sam iz Antwerpena-Belgija,ali nisam daleko od vas! :wink:
pile moje ja te cekam 8)
[/color

U Belgiji sam 3 godine.A,ti-gde si?Ja sam se super snasla i uklopila medju ove glupake.Imam svoju radnju i super mi ide.Naseg naroda ima slabo,a kod tebe?

LARA CROFT:
de man:
i koliko si tamo ,kako je u belgiji ,ovde je smuseno kao i narod .ima li naseg naroda tamo. inace lara imas li e-mail adresu (privatno)

omilos:
LARA CROFT:
Ja sam iz Antwerpena-Belgija,ali nisam daleko od vas! :wink:
pile moje ja te cekam 8)
[/color

U Belgiji sam 3 godine.A,ti-gde si?Ja sam se super snasla i uklopila medju ove glupake.Imam svoju radnju i super mi ide.Naseg naroda ima slabo,a kod tebe?

ma i kod mene nema nesto puno a i ono sto ima prave se da su holandzani,izbegavaju da se druze itd...
inace sam pored enschede-a to ti je na istoku tamo prema nemackoj granici. inace kakvu radnju imas (da nije zlato).razmisljam i ja da otvorim nesto. 8) 8) cao .jeli mozes na privatnu adresu. :?: :?:

senad82:
vi sto ste u holandiji koliko vamje tesko doci do droge i lakih drolja,vrlo je ozbiljno zanima me

jes da ne koristim lake droge a jos manje lake drolje, ali ajde da ti odgovorim. Odes u coffee shop i za par eurica dobijes laku drogu, a o onoj tezoj, raspitas se tamo. Za drolju ne znam koliko si spreman da platis. Cene su od 25 eurica pa nadalje. Koliko para toliko i hmm ... (zavrsi ti).
Moze i besplatno, ukucas svoj postcode u rubrici Sex en liefde i dobijes razne poklonike uzivanja i to sve gratis.
good luck

Pozdrav svima...ja sam evo druga godina u Poljskoj,isto ima slabo nasih ljudi....Imam srecu da zivim u gradu( Wroclaw) koji je blizu Nemacke i Ceske,tako da cesto za vikend odem ili do Leipzic ili u Prag.....;)
a Poljska,kao Poljska..sta reci....:roll:
:bye:

Back