Cao,nisam u holandiji,ali u Ceskoj.Ako ti to nesto znaci...gost 23:vec nekoliko puta prelistavam ovaj forum u nadi da cu naci nekoga iz Holandije a kome je Srbija u dusi.Dali ima takve osobe osim mene
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Cao,nisam u holandiji,ali u Ceskoj.Ako ti to nesto znaci...gost 23:vec nekoliko puta prelistavam ovaj forum u nadi da cu naci nekoga iz Holandije a kome je Srbija u dusi.Dali ima takve osobe osim mene
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
[/coloromilos:pile moje ja te cekam 8)LARA CROFT:Ja sam iz Antwerpena-Belgija,ali nisam daleko od vas! :wink:
:x :x cao Majo potpuno si u pravu i koliko god mi je tesko ovde opet kada vidim sta se dole desava utesim se , a znate sta mi najteze pada kada vidim RUMUNE<BUGARE<POLJAKE,kako dolaze svake nedejle u Holandiju i kako im ne treba viza ,a ovi nasi prokleti politicari samo se svadzaju za svoje fotelje .je...m im ma..r :x :xmaja_uk:ma koja nostalgija??? sta je s vama ljudima? svako normalan ko prati sta se dole desava, pozeli da se nikada ne vrati u to kolektivno ludilo! pogledajte samo kakav su zakon danas izglasali!
de man:i koliko si tamo ,kako je u belgiji ,ovde je smuseno kao i narod .ima li naseg naroda tamo. inace lara imas li e-mail adresu (privatno)
[/coloromilos:pile moje ja te cekam 8)LARA CROFT:Ja sam iz Antwerpena-Belgija,ali nisam daleko od vas! :wink:
LARA CROFT:de man:i koliko si tamo ,kako je u belgiji ,ovde je smuseno kao i narod .ima li naseg naroda tamo. inace lara imas li e-mail adresu (privatno)
U Belgiji sam 3 godine.A,ti-gde si?Ja sam se super snasla i uklopila medju ove glupake.Imam svoju radnju i super mi ide.Naseg naroda ima slabo,a kod tebe?
senad82:vi sto ste u holandiji koliko vamje tesko doci do droge i lakih drolja,vrlo je ozbiljno zanima me
vec nekoliko puta prelistavam ovaj forum u nadi da cu naci nekoga iz Holandije a kome je Srbija u dusi.Dali ima takve osobe osim mene
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
U Belgiji sam 3 godine.A,ti-gde si?Ja sam se super snasla i uklopila medju ove glupake.Imam svoju radnju i super mi ide.Naseg naroda ima slabo,a kod tebe?