G
Gost 1
Gost
KAO PRVO KADA BIH SE BOJAO VRABACA NOSIO BIH PRAĆKU ( AKO UOPŠTE ZNAŠ ŠTA JE TO ),DRUGO KOLIKO BRZO MOŽE DA SE PRENESE TRI TORBE GARDEROBE, A TREĆE KAKO MOŽEŠ NEKOM REĆI DA LAŽE KAD NE RASPOLAŽEŠ PODACIMA.IMAŠ LI DOKAZE DA LAŽEM? AKO IMAŠ HAJDMO NA SUD DA DOKAŽEŠ DA LAŽEM.KRIJEŠ SE IZA TOG IMENA I OPTUŽUJEŠ.OSTAVI TI PUNO IME I PREZIME I OSTALE PODATKE PA DA VIDIMO KO LAŽE A KO LAŽNO OPTUŽUJE, ZA ŠTA MOŽE DA SE ODGOVARA PRED ZAKONOM.UOSTALOM OVDE SE ZAVRŠAVA SVE JER JE ONA STVARNO PORED MENE I KOD MENE, ČAK I SADA DOK OVO PIŠEM PA JOJ NIJE BAŠ PRAVO.KOLIKO VIDIM TI POSEĆUJEŠ SVE TOPICE, NA ŠTA GOD NAIĐEŠ,SVE ZNAŠ PA ZAŠTO NE OTVORIŠ SAVETOVALIŠTE ILI NAĐI NEKI POŠTEN POSAO.Anonymous:Jel te to annci uplasila pa vise nesmes ni da pises. ha ha ha kobajagi je kod tebe. kad se pre preseli covece. Nemoj da lazesGost 1:Dok sam se " ispovedao " paralelno sam radio na tome da se ona preseli kod mene i verujte USPEO SAM.Hvala na vremenu koje ste utrošili, savetima koje ste mi davali, kritici koja je upućena pa bila pozitivna ili ne.Ponovo sam srećan čovek a trudiću se da usrećim ženu pored sebe,samo Annci da odgovorim da nisam materijalista, uopšte nisam nadobudan i umišljen.Vrlo sam realan,veće bogatstvo je duhovno nego materijalno, novac mi služi za zadovoljavnje potreba što životnih što zabavnih itd.Još jednom HVALA za sve pa ma šta to bilo a sad idem da se posvetim osobi koju volim,cenim i sve ostalo.HVALA