Daleko je otisla danasnja komercijala...

Makijavelli:
pa naravno,tipichno za glupe ljude....to je stvar percepcije,kod iole pametne osobe ide ono percipiranje(vizuelno prihvatanje oblika)a percepcija dalje zahteva racionalno razmishljanje o prihvacenom,to su dve faze.....vidish....to je ono shto njima fali,i shto ih chak chini manje svesnim i racionalnijim od zhivotinja koje nisu razumna bica ali kolko tolko prate svoj instinkt.....njima fali to shto ide posle percepcije a to je razmishljanje,shto znachi dalje da oni generalno ne razmishljaju dalje od onoga shto vide....a tu onda nastaje normalna pojava-stereotip,a toga su puuuuuni.....a to shto se precenjuju:lol:,jebbiga,stvorili neki svoj svet,neku svoju realnost,i zato se krecu u choporima i medju jednakima,to je jedini nachin da se sachuvaju od prave realnosti,i osoba koje bi potencijalno mogle da ih stave u situaciju da shvate da nisu ni blizu onoga shto misle......

to su chinjenice,jedino me nervira shto ne mogu jednostavno da ih ignorishem u toj meri da ih chak i ne chujem ili ne vidim uopshte,smeta mi to shto zagadjuju okolinu svojim postojanjem,i kretanjem,i generalno gushe ostale ljude koji pokushavaju da neshto urade....

ali zakljuchak-sudbina se temelji na postupcima,i svakog u zhivotu stigne shto zasluzhuje i ako nishta,to je bar neka satisfakcija....ja se lepo osecam znajuci da ce njihovi vec odvratni zhivoti da budu josh gori....a sami su krivi za to.....

Makijaveli... Pobogu, choveche, daj malo pozitivnosti!... Da, 95% turbo folkera JESU potpuni retardi... Ali ne moramo bash da se poubijamo! :D Tolerancija? Meni lichno ne smetaju, to je njihov izbor... Lichno ne volim kada se gaji prezir prema NEKOME... Stvari su drugo, ali meni je nemoguce da mrzim drugo ljudsko bice... A to shto su svuda oko nas... MOZESH da ignorishesh... Treba ti smo malo unutrashnjeg mira... I pozitivna misao! :grin: Tako... Poz!

Andra_B4life:
Ako malo bolje pogledamo MTV danas,shvaticemo da je MTV jednako Pink,i kao slag na tortu jednako grand!Po cemu je Seka gora od Pussycat Dolls(ili kako se vec pise)!I Seka i one otkrivaju butke,sise su na iyvolte,dupe seva a glasa nigde nema!Neka se niko ne uvredi,ali jbg tako je...Pogledajte spot od Akona "Smack that"-ribe u trakicama dole,i trakicama gore koje su tu cisto da ne budu gole,stiklace od 10 cm i tako dalje...Vrte dupetima,reperi ih odmeravaju kao parce mesa!!!!Jedina razlika je jezik,a i o tekstovima necemo...My humps,my humps...Hmm,da... :-?
Alo rodjace jel ti znas onu crnu ribu iz gore pomenute grupe, ja bolju ribu u zivotu nisam video, i ne pokusavaj da je poredis sa Sekom.

Back