pa naravno,tipichno za glupe ljude....to je stvar percepcije,kod iole pametne osobe ide ono percipiranje(vizuelno prihvatanje oblika)a percepcija dalje zahteva racionalno razmishljanje o prihvacenom,to su dve faze.....vidish....to je ono shto njima fali,i shto ih chak chini manje svesnim i racionalnijim od zhivotinja koje nisu razumna bica ali kolko tolko prate svoj instinkt.....njima fali to shto ide posle percepcije a to je razmishljanje,shto znachi dalje da oni generalno ne razmishljaju dalje od onoga shto vide....a tu onda nastaje normalna pojava-stereotip,a toga su puuuuuni.....a to shto se precenjuju

,jebbiga,stvorili neki svoj svet,neku svoju realnost,i zato se krecu u choporima i medju jednakima,to je jedini nachin da se sachuvaju od prave realnosti,i osoba koje bi potencijalno mogle da ih stave u situaciju da shvate da nisu ni blizu onoga shto misle......
to su chinjenice,jedino me nervira shto ne mogu jednostavno da ih ignorishem u toj meri da ih chak i ne chujem ili ne vidim uopshte,smeta mi to shto zagadjuju okolinu svojim postojanjem,i kretanjem,i generalno gushe ostale ljude koji pokushavaju da neshto urade....
ali zakljuchak-sudbina se temelji na postupcima,i svakog u zhivotu stigne shto zasluzhuje i ako nishta,to je bar neka satisfakcija....ja se lepo osecam znajuci da ce njihovi vec odvratni zhivoti da budu josh gori....a sami su krivi za to.....