Dal je 500 evra dovoljno?

Treba odmah posle prve godine preko digniti kredit za nekretninu. U penziji ćes onda imati stan u Wiesbadenu npr.

A tvoja deca će se kurčiti kada leti dođu u Srbiju i sve će devojčice biti njihove kad ih pozovu na vikend u Nemačku.

Da ne pričam kad odrastu.

kaze drzava prosecna plata je 500 evra a sa druge strane kaze vecina ljudi "pa nije tako"...al uzmimo da jeste (i moguce da jeste jer ne racunamo koliko u srbiji ima strucnjaka za IT, onih marketingasa, i ovih sto rade u staklenim zgradama) sto primaju po par hiljada evra platu. da li je 500 evra mesecno dovoljno za (samacki) zivot u srbiji? da li je dovoljno za porodican? ja zena i sin 15god racunam mesecno potrosimo oko 1200evra. sad naravno ne trosi svako po 400evra vec je zajednicki trosak ali me zanimaju tudje racunice. ja mislim da je prosecnom samcu dovoljno 500e al hocu da vidim tudje analize.autorska tema.

sve zavisi gde zivis, jer su velike razlike u troskovima.
ako zivis u beogradu, imas svoj stan od na primer 50 m2, onda mozes da opstanes sa 500 evrica ali pod uslovom da ides gradskim prevozom, jedes ono sto sam spremis i ponekad odes negde na pice.
mesecni troskovi... u bre... struja 50 e, infostan 150 e, kablovska 30 e, telefoni 60 e, znaci samo komunalije 290 e.
hrana... nedeljno oko 60 e, puta 4 nedelje je 240 e.
treninzi dva puta po 40 e sto je 80 e.
uzine 20 e nedeljno, sto je 80 e mesecno.
jezici 60 e.
hrana za psa (:lol:) mesecno 10 e.
znaci nas troje i ozbiljan pas za 760 e osnovnih troskova. ne racunam gorivo, parkinge, restorane, bioskope i odecu koju retko kupujem u beogradu.

Meni treba 60,000 dinara za mesec dana.

A imam, što kažu, mnogo višlje.

999-D361-A-1435-4-A09-87-B4-47-A80-F448764.jpg

HAHAHAHAHAHAHAHAHAHA

Back