Dal da ustanem ili da odustanem

Pa el treba sve javno da kazem...nisam dovoljno rekao i na pp..a ovo, pusti dete je skroz dibidus....a za dve tri godine bice punoletna i ima da mi vadi oci sto sam joj to dopustio......Ne mogu da budem idiot prema njoj.......preneo sam joj svo znanje,sve sto sam umeo......prica sa mnom kao sa najboljim drugom,....djaba sve to jer komfor uzima danak......

Pa el treba sve javno da kazem...nisam dovoljno rekao i na pp..a ovo, pusti dete je skroz dibidus....a za dve tri godine bice punoletna i ima da mi vadi oci sto sam joj to dopustio......Ne mogu da budem idiot prema njoj.......preneo sam joj svo znanje,sve sto sam umeo......prica sa mnom kao sa najboljim drugom,....djaba sve to jer komfor uzima danak......
preslatka je i moze joj se

razmazena je..slatka je ko secer

Muka je vata kada ima sve sto pozeli....
Jednom na salas tako videla malog misa, pa se uplasila i rasplakala.....Moja generacija njenog godista krajem 80-te sve su se udale i zasnivale porodicu i radni odnos po inostranstvu.....ovo sto je danas sacuvaj boze.....jede po restoranima i ne ume jedno jaje da ispece ako mi verujes...a pokazao sam joj....i sve sto joj spremim odmah mi kaze da je to neukusno i fujj....pa tako u nedogled.....usrecice jednoga dana kao takva nekog.......Ne valja.....
mi , danasnji roditelji smo nahebali

Desilo se to sto bi mi Vlasi rekli- La vazut pe Draku:)

Jeste:)a da li ste zakljucile zbog cega❗

Jestee prepun grad takvih....i moja cerka takva a ima sve sto moze da pozeli i fantazira.....i opet mi kaze da joj zivot nije vise zanimljiv i ne valjaa....
mene hvata jeza od te danasnje omladine,
a jel znas da toga nema u nemackoj, ....sta je kod nas doslo,
iz prostog razloga sto se oni ne cimaju toliko za decu,
niti zele ni svoje vreme nit novce
tek tako da bacaju na decije gloope hirove,
oni ih od zabavista osamostaljuju
da sebi prave uzinu i da nose kljuc,
pa se brinu sami o sebi kad dodju kuci,
a sa 18 godina dovidjenja

preslatka je i moze joj se
Jeste slatka..slika od pre 3,5 godine...
IMG_20211103_142526_556.jpg

Back