badja007
Ističe se
- Poruka
- 2.314
Kako sta ce....pa bitcoin i razne akcije berzi ima u telefonu.....Naucio sam je svasta....al nece........sta ce?jos ide u skolu.Kako ce ih zaraditi od 15?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Kako sta ce....pa bitcoin i razne akcije berzi ima u telefonu.....Naucio sam je svasta....al nece........sta ce?jos ide u skolu.Kako ce ih zaraditi od 15?
neka..pusti malo nek uziva u zivotuKako sta ce....pa bitcoin i razne akcije berzi ima u telefonu.....Naucio sam je svasta....al nece........
moze li se zaraditi na tom bitcoinu?Kako sta ce....pa bitcoin i razne akcije berzi ima u telefonu.....Naucio sam je svasta....al nece........
Moze ako znas i pratis..ima i razne berzanske akcije...Svasta treba da se prati inace izgubis..ne pada nista olako sneba..moze li se zaraditi na tom bitcoinu?
pusti dijete..nek zivi jos malo.Moze ako znas i pratis..ima i razne berzanske akcije...Svasta treba da se prati inace izgubis..ne pada nista olako sneba..
sta ti radis?Moze ako znas i pratis..ima i razne berzanske akcije...Svasta treba da se prati inace izgubis..ne pada nista olako sneba..
Pa el treba sve javno da kazem...nisam dovoljno rekao i na pp..a ovo, pusti dete je skroz dibidus....a za dve tri godine bice punoletna i ima da mi vadi oci sto sam joj to dopustio......Ne mogu da budem idiot prema njoj.......preneo sam joj svo znanje,sve sto sam umeo......prica sa mnom kao sa najboljim drugom,....djaba sve to jer komfor uzima danak......sta ti radis?
preslatka je i moze joj sePa el treba sve javno da kazem...nisam dovoljno rekao i na pp..a ovo, pusti dete je skroz dibidus....a za dve tri godine bice punoletna i ima da mi vadi oci sto sam joj to dopustio......Ne mogu da budem idiot prema njoj.......preneo sam joj svo znanje,sve sto sam umeo......prica sa mnom kao sa najboljim drugom,....djaba sve to jer komfor uzima danak......
razmazena je..slatka je ko secerPa el treba sve javno da kazem...nisam dovoljno rekao i na pp..a ovo, pusti dete je skroz dibidus....a za dve tri godine bice punoletna i ima da mi vadi oci sto sam joj to dopustio......Ne mogu da budem idiot prema njoj.......preneo sam joj svo znanje,sve sto sam umeo......prica sa mnom kao sa najboljim drugom,....djaba sve to jer komfor uzima danak......
Eto ti bar znas sada da ja nikada ne lazem sto pisem..Kod mene nema fola,lupetanja na temi i gluposti..razmazena je..slatka je ko secer
mi , danasnji roditelji smo nahebaliMuka je vata kada ima sve sto pozeli....
Jednom na salas tako videla malog misa, pa se uplasila i rasplakala.....Moja generacija njenog godista krajem 80-te sve su se udale i zasnivale porodicu i radni odnos po inostranstvu.....ovo sto je danas sacuvaj boze.....jede po restoranima i ne ume jedno jaje da ispece ako mi verujes...a pokazao sam joj....i sve sto joj spremim odmah mi kaze da je to neukusno i fujj....pa tako u nedogled.....usrecice jednoga dana kao takva nekog.......Ne valja.....
mene hvata jeza od te danasnje omladine,Desilo se to sto bi mi Vlasi rekli- La vazut pe Draku
Jestea da li ste zakljucile zbog cega
Jestee prepun grad takvih....i moja cerka takva a ima sve sto moze da pozeli i fantazira.....i opet mi kaze da joj zivot nije vise zanimljiv i ne valjaa....
Jeste slatka..slika od pre 3,5 godine...preslatka je i moze joj se
prelijepa jeJeste slatka..slika od pre 3,5 godine...
Pogledajte prilog 1045779