Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb strane. Trebalo bi da ga nadogradite ili koristite alternativni pregledač.
Mogao sam da uzmem gitaru sa fabrički ugrađenim lipstik magnetima, Danelektro, ali mi je super ružna. Gadno bi mi bilo daje sviram jer mi je gadno i da je gledam.
Taj Danelektro je ruzan , ali Danelektro 84 Strat nije. I prodaje se za oko $800 sa lipstik magnetima.....ako mozes uopste naci....sto nije bas lako.... Verujem da znas da su bolji lipstik magneti kao Saymour Dunkan tu negde od 200 pa do $500 dolara. Mozda i vise, ne znam. Licno nikada ne bih stavio lipstik magnete na Fendera, jer bi mi bilo zao da prepravljam original Strat. Mada, lipstik magneti zvuce fenomenalno. Meni se jako svidja njihov zvuk. Odzvanja i nije preterano cist zvuk, vec je kao malo zamrljan. Bas kao da je pravljen za bluz po mome ukusu. Citao sam da ih je tesko nastimovati pri ugradnji, pogotovu visinu magneta da bi zvucao optimalno kako treba. Ali da, nekog Skvajera pa polako, za zabavu......