Maraa Julic
Početnik
- Poruka
- 1
Cao.Ja imam problem u vezi ljubavi.Ovako.Imam 16 god i imam decka vec 11 meseci jos malo.A vec sam ga jedan put prevarila.Bilo je to pre skoro 2 meseca,no.On se sada meni mnogo manje svidja.Nzm zasto i kako, ali odjednom se to desilo.Dal sam se promenila,ili sta vec, nzm stvarno.Nista nije kao pre sto je bilo.Nekoliko puta sam htela da raskinem sa njim ali me je bilo zao. Sinoc sam bila kod najbolje drugarice, a moj decko kod njenog brata tamo.Medjutim ona i ja smo izasle malo i rekle da cemo do pola 11,11h. Setale smo i setalee, i naisle na neke momke koje moja naj drugarica zna.Pozdravili se i pitali su nas da budemo tu sa njima i ostale smo.Pritom kazem drugarici da mi je mng sipatican jedan decko Milan. :O Ona mu to kazee i od tog momenta samo gleda u mene i stalno sedi pored mene :O . Meni je bilo hladnoo, i rekla sam mu da me ugreje, potom me je zagrlio. Kad smo posle uzela sam njegov broj.ZALJUBILA SAM SE! Kazite mi molim vas, dal da raskinem sa deckom i da budem sa Milanom???? Ili ne???