Dal da raskinem sa deckom ili ne

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Maraa Julic

Početnik
Poruka
1
Cao.Ja imam problem u vezi ljubavi.Ovako.Imam 16 god i imam decka vec 11 meseci jos malo.A vec sam ga jedan put prevarila.Bilo je to pre skoro 2 meseca,no.On se sada meni mnogo manje svidja.Nzm zasto i kako, ali odjednom se to desilo.Dal sam se promenila,ili sta vec, nzm stvarno.Nista nije kao pre sto je bilo.Nekoliko puta sam htela da raskinem sa njim ali me je bilo zao. Sinoc sam bila kod najbolje drugarice, a moj decko kod njenog brata tamo.Medjutim ona i ja smo izasle malo i rekle da cemo do pola 11,11h. Setale smo i setalee, i naisle na neke momke koje moja naj drugarica zna.Pozdravili se i pitali su nas da budemo tu sa njima i ostale smo.Pritom kazem drugarici da mi je mng sipatican jedan decko Milan. :O Ona mu to kazee i od tog momenta samo gleda u mene i stalno sedi pored mene :O . Meni je bilo hladnoo, i rekla sam mu da me ugreje, potom me je zagrlio. Kad smo posle uzela sam njegov broj.ZALJUBILA SAM SE! Kazite mi molim vas, dal da raskinem sa deckom i da budem sa Milanom???? Ili ne??? :think:

Ma sta da raskine. Nemoj da raskidas. Ni slucajno. Prevarila si ga? Pa sta! Nije ti dovoljan jedan. Budi i sa tim drugim! Ovaj prvi ce te sigurno uskoro zaprostiti, onda mu u suzama priznaj da si ga varala. Morace da te utesi kada vidi da places. Smatrace te za veoma plemeitu osobu sto si mu napokon priznala. Love is in the air :heart:

Sunce mu jebem:dash:

a) pusti me da raskinem s njim umesto tebe ja!
b) hold it, 16 godina, zdravo je da izgustiras dečka za tipa 14 dana
c) šta stvarno podrazumevaš pod prevarom
d) u vezi s dečkom koji se zove Milan? noooooooo

- - - - - - - - - -

Nakon svake novootvorene teme ovog tipa, umre jedan zeka.

Spasite zečeve majku vam, ne otvarajte ih više

ja se nekako obradujem, otkud znam

Ma sta da raskine. Nemoj da raskidas. Ni slucajno. Prevarila si ga? Pa sta! Nije ti dovoljan jedan. Budi i sa tim drugim! Ovaj prvi ce te sigurno uskoro zaprostiti, onda mu u suzama priznaj da si ga varala. Morace da te utesi kada vidi da places. Smatrace te za veoma plemeitu osobu sto si mu napokon priznala. Love is in the air :heart:

Sunce mu jebem:dash:
Опааааааааа :eek:

Е свака ти час` :worth:

Коначно да једна женска особа на овом форуму иступи и открије мрачне механизме манипулације којима се служе жене.
За ово ти чика Црни даје бону.

:lol:

Cao.Ja imam problem u vezi ljubavi.Ovako.Imam 16 god i imam decka vec 11 meseci jos malo.A vec sam ga jedan put prevarila.Bilo je to pre skoro 2 meseca,no.On se sada meni mnogo manje svidja.Nzm zasto i kako, ali odjednom se to desilo.Dal sam se promenila,ili sta vec, nzm stvarno.Nista nije kao pre sto je bilo.Nekoliko puta sam htela da raskinem sa njim ali me je bilo zao. Sinoc sam bila kod najbolje drugarice, a moj decko kod njenog brata tamo.Medjutim ona i ja smo izasle malo i rekle da cemo do pola 11,11h. Setale smo i setalee, i naisle na neke momke koje moja naj drugarica zna.Pozdravili se i pitali su nas da budemo tu sa njima i ostale smo.Pritom kazem drugarici da mi je mng sipatican jedan decko Milan. :O Ona mu to kazee i od tog momenta samo gleda u mene i stalno sedi pored mene :O . Meni je bilo hladnoo, i rekla sam mu da me ugreje, potom me je zagrlio. Kad smo posle uzela sam njegov broj.ZALJUBILA SAM SE! Kazite mi molim vas, dal da raskinem sa deckom i da budem sa Milanom???? Ili ne??? :think:

sudeci na osnovu konstrukcije tvoje izrecene misli mogu preporuciti samo sledece:
ja bih pustio sirijske azilante da te analno siluju jedno 5 do 7 sati, posle toga ces preispitati svoje priorite i biti zahvalna i njima i meni

@Разрушитель: Hvala, mada je taj mehnizam opste poznat :lol:
@ Абел: Zadnjih par dana? Hejtuje on to mnogo duze nazalost :lol:
@ LPhoklica: Ona je moje godiste (Ili godinu mladja, trenutno sam izmedju 16-17, barem jos koji dan) i idalje mislim da oko ovoga moze da joj pomogne i drugarica. Da se iz aviona vidi sta se od nje kao od malo odrasije osobe ocekuje da uradi i da joj ovde pomoci nema jer retkima se ovde pomaze + pise lepo "Teen problemi" malo iznad ovog posta. Znaci dalo se zakljuciti da tu tinejdzeri ostavljaju svoje probleme. Znaci ili neko ponovo ima lazni akaunt ili je stvarno nov. I opet se pretpostavlja da je klon, jer se ovde uvek pretpostavlja da je neko klon
(Ekriven je npr klasicni primer koji je opstao na ovim temama, a mislili su da je klon. Ponosim se sto je uspeo :lol:)

Ironija je u tome sto je ovo trenutno jedina legit tema na 'Tinejdzerima', sa pravim tinejdzerskim problemom.
A svi bi da budu veliki i pametni ovde.. a tinejdzeri, oni pravi, to uglavnom nisu.

Ma kakvi problemi majku mu, ne znam šta je veća komedija, ovo ili onaj problem o internetu. Kad sam i ja bio u tim godinama nisam dolazio ovde da se proseravam o tim glupostima. Ajd' ljubavni problemi, ali ne te ebene vrste majku mu, pa kakvo je to pitanje za savet - da li da raskinem ili ne.
Nezdravo.
A što je najgore, ni ostali pdfovi gde su ljudi stariji, nisu bolji.

A što je najgore, ovakve buđave teme postavljaju samo neki rendom ljudi koji se odjednom pojave na krsti, kao i OP ovde, imaju jedan post i nikad se ne vrate. Ali ljudi zato napune temu. Kako niko od regularnih nema tako retardirane probleme? To neko namerno troluje, a ljudi se nalože i onda piskaraju po ceo dan o problemu koji, u stvari, ne postoji.

I ne verujem da grešim, ne verujem da stvarno postoje ljudi koji imaju te probleme i onda, da bi došli do rešenja, zasija im lampica iznad glave "AHA! Pa ja ću da odem na krstaricu gde ću se registrovati i postaviti problem da mi drugi reše!".
Yeah right

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back