Dal da kupim?

Hoće da mi prodadu stoni kompjuter kažu ima Windows 98, kažu mnogo dobar, sve novo.
Čujem hvale Windows 11 ali Windows 11 je neka stara verzija, 98 je veći broj to je nešto novije al ga nigde po internetu nema za nove programe.Ništa mi nije jasno.
Kaže ima 64 drama. Jedan dram to su četri litre za 7 dana to i nije tako loše.
Windows 98 je odličan za najbolje igrice ikad napravljene
Neke nisu mogle da rade već od XP-a
Jedna od ogromnihj prednosti Windows 98 što mnogi novi virusi ne mogu da rade na njemu
Ni crvi ni ransomware...

Windows 11 već nije dobar toliko - samo gluposti mogu da rade na njemu
Od najglupljih igrica retardiranog tipa do najgorih virusa

Hoće da mi prodadu stoni kompjuter kažu ima Windows 98, kažu mnogo dobar, sve novo.
Čujem hvale Windows 11 ali Windows 11 je neka stara verzija, 98 je veći broj to je nešto novije al ga nigde po internetu nema za nove programe.Ništa mi nije jasno.
Kaže ima 64 drama. Jedan dram to su četri litre za 7 dana to i nije tako loše.

Preporučujem da ne kupujete taj računar, jer je zastareo i neće moći da pokrene moderne aplikacije niti pruži dobar korisnički doživljaj. Ako tražite novi računar, najbolje je potražiti nešto što ima moderan operativni sistem (poput Windows 10 ili Windows 11) i dovoljno RAM-a (najmanje 4 GB, po mogućstvu 8 GB ili više).

То је компјутер за љубитеље старих игрица из периода друге половине 90-тих и почетка 2000-тих.То је за напредније љубитеље ретро-игара који баш хоће да играју игрице које не раде у Досбоксу или windows xp-виртуалној машини.

Poslednja izmena:

Back