Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb strane. Trebalo bi da ga nadogradite ili koristite alternativni pregledač.
Dal' bi ste pre neku iskusnu tetku ili neku neiskusnu klinku?
Jao kao izraziti i pasionirani ljubitelj starijih zena, uvek glasam za "tetke, strine" Kad su "klinke" u pitanju, volim ih, al' samo ako su rasne i krshne I ako izgledaju kao ona uciteljica u "kursadzijama" na PINK - u sto nosi minic i dize noge i siri ih na stolu, mislim da se zove Ivana Pazlanovic A moram da priznam da sam cak jednom telefonom zaje.bav'o neku moju strinu ljankasu koja je super izgledala, ja se inace mnogo palim na poluprimitivne matorke sa sela koje zive u gradu (kad je seks u pitanju). Zvao sam je telefonom i rekao joj da bih voleo da joj lizem "nju"! Mozete da zamislite reakciju jedne zene sa planine koja ima praistrojsko shvatanje seksa, kako je reagovala na to...hahahahah......a onda nagovorim koleginicu sa posla da je pozove sutradan i da joj kaze kako je ona iz njenog neposrednog okruzenja i da je mesecima posmatra i kako zeli da joj kaze da joj se mnogo dopada njeno telo i da bi zelea sa njom da ima seks kad njen muz nije kuci. Brateeeee......koja je to tek reakcija bila moje strine........ho ho ho ho......a ova moja sa posla pocela da oponasa neki damski govor da ne kazem beogradski. I na kraju se zaje.bah ko poslednji kreten. Jednom je zvah od kuce i ona posle zvala caleta pitajuci "sto ti mene stalno zoves" ali pritom se ponasala kao da ne zna da je to on. Mislim da mi nije zamerila, jer je i dalje ljubazna samnom i prisna.