gost 224104
Elita
- Poruka
- 20.630
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Nisam ljubomoran tip, ali mislim da bih ipak poceo sa novim hobijem.
nistaBili vama smetalo da vasha djevojka/ zhena dijeli isti hobi kao vash najbolji drug ? A?
Recimo kad god se sastanete njih dvoje imaju temu i kako bi to na vas djelovalo i shta bi chinili ...
Bili vama smetalo da vasha djevojka/ zhena dijeli isti hobi kao vash najbolji drug ? A?
Recimo kad god se sastanete njih dvoje imaju temu i kako bi to na vas djelovalo i shta bi chinili ...
Bili vama smetalo da vasha djevojka/ zhena dijeli isti hobi kao vash najbolji drug ? A?
kuku bre paranormalna gde nam udaras na sujetu???
malo koji ljudi podnose da budu 5 tocak na autu tako i oko tog hobija
a sdruge strane je ok, pa ne bi se ona tako osecalo inace znamo ja i moj najbolji samo o fudbalu da pricamo
e sad ako pocnu i da ga upraznjavaju zajedno e tad ne znam sta bi radio srecom nisam imao takav slucaj
Pa shta znam chim dijele istu ljubav mogutje je da tje dolaziti do istih aktiviteta ..
Recimo vole oboje ples to je samo pitanje vremena odlazak na sajam plesnih cipela mozhda se rodi ideja otvaranje biznisa a ti cheshi mooda i gutaj knedle
paranormalna, ti si pametna zena, zena se gubi ionako ako je ona takva, nebitno dal dele zajednicki hobi, jedino da je tu verovatnoca da je izgubis na druga, a ima mali milion ljudi koji imaju isti hobi tako da...
a cherchel je reko "drzava se brani od neprijatelja a zena od prijatelja" moj najbolji drug je, cini mi se, vise od 15 g. ozenjen ja nikad kod njega nisam bio u kucu a da on nije bio tu a kamoli da idem sa njegovom zenom negde.
Jer nemate isti hobi.
Isho ti ne isho evo priche sa posla
Idem kod jedne aktivne bake vetj godinama i pored nie mlada porodica kupila kucu zena muz i dvoje dece ( jos u pampersu) i godinu dana sredjivali kucu i jednog dana covek ode sa drustvom na fudbal padne i ostane na mjestu mrtav 78 godiste....shta mislish KO je preuzo zenu decu i kucu ? Njegov najbolji drug .....
pa i meni bi bilo drago da preuzme moj najbolji drug pa makar je i kreso posle moje smrti
al dok sam ziv znas se sta je prijeteljstvo
ako se ne zna, ond aon moju ja njegovu pa moze i svingerjaj
to i arapi rade posle smrti brata zena i deca pripadaju njemu
Nisu predmeti da se preuzimaju ili nasleđuju.Jer nemate isti hobi.
Isho ti ne isho evo priche sa posla
Idem kod jedne aktivne bake vetj godinama i pored nie mlada porodica kupila kucu zena muz i dvoje dece ( jos u pampersu) i godinu dana sredjivali kucu i jednog dana covek ode sa drustvom na fudbal padne i ostane na mjestu mrtav 78 godiste....shta mislish KO je preuzo zenu decu i kucu ? Njegov najbolji drug .....
Bozhe sachuvaj kakav je To lazhni moral ?
Sta je Paki... muz ti cepa najbolju drugaricu sve pod izgovorom da ide sa njom na pecanje?![]()
gleich wird dein Beitrag gemeldet
![]()
Sta je Paki... muz ti cepa najbolju drugaricu sve pod izgovorom da ide sa njom na pecanje?![]()
na sta mislis na zadnju recenicu ili predhodne tri recenice?
- - - - - - - - - -
![]()
Moje drugarice ne vole mog muzha chude se da ga josh hranim perem i drzhim u mom zhivotuili je To trik ili stvarno tako misle ...
Nebi znala retj ,...
Predhodne tri
Predhodne tri
na sta mislis na zadnju recenicu ili predhodne tri recenice?
- - - - - - - - - -
![]()
Moje drugarice ne vole mog muzha chude se da ga josh hranim perem i drzhim u mom zhivotuili je To trik ili stvarno tako misle ...
Nebi znala retj ,...
to se zove Nächstenliebe ili kako se kaze na nasem?
to se zove Nächstenliebe ili kako se kaze na nasem?