dakle tema je sledtja

Ovih dana sam razmisljala o ovoj temi... Mm rece kako su nam bliski prijatelji poslednjih nedelju dana u haosu, on ostavio otvoren facebook profil, ona usla, svasta nasla, neke njegove kombinacije I petljavine...Imaju dvoje male dece, mladje nema ni godinu. E sad, sta bih ja uradila...da li bih bila dama, da li bih pravila scene, da li bih ga ostavila...kako bih nastavila ako ne bih mogla da prekinem...uopste nemam odgovor na ta pitanja.

Ovih dana sam razmisljala o ovoj temi... Mm rece kako su nam bliski prijatelji poslednjih nedelju dana u haosu, on ostavio otvoren facebook profil, ona usla, svasta nasla, neke njegove kombinacije I petljavine...Imaju dvoje male dece, mladje nema ni godinu. E sad, sta bih ja uradila...da li bih bila dama, da li bih pravila scene, da li bih ga ostavila...kako bih nastavila ako ne bih mogla da prekinem...uopste nemam odgovor na ta pitanja.

Ocigledno mu ona i djeca nisu znacili dovoljno cim je trazio jos nesto sa strane, ja sam po tom pitanju iskljuciva ili si samnom ili bez mene, nikada nisam niti cu spijunirati supruga ali on dobro zna ako saznam da me je prevario da bi ga ostavila.... u ljubavi nema volim te malo ili me volis ili me ne volis, ono malo tebi malo njoj meni je odvratno, i jos jedno pitanje da li bi mogle da legnete sa suprugom a da znate da je bio sa drugom.....

Pa to se pitam, da li bih mogla da budem sa njim? Ne razmisljam ja tako iskljucivo, I pre zabavljanja sa mnom je bio sa nekom drugom, mozda I dve nedelje pre nego sto je spavao sa mnom :) Mozda tako razmisljam jer sam u sigurnoj zoni,a da li ce tako biti ne znam. Cesto muskarci imaju onu foru- desilo se, ja te volim I sl., nastavimo kao da se nije desilo. Jednom sam mm rekla da bismo mogli dalje ako bih ja kad saznam, uradila to isto pa da se sledeceg jutra jednako probudimo I razmislimo sta dalje. Tako jedino mozemo razumeti kako je onom drugom.
Ne shvatam ni zene koje se prave da se nista ne desava, jednako kao ni one koje presrecu ljubavnice, prate, prave scene. Ja imam problem sa lazima, sa muljanjem, neiskrenoscu. Tu mislim da ne bih imala sta da trazim. Ako zna da nisam za izlete u braku I to uradi, jasno mi pokazuje da ne postuje ono sto zelim. A ako me ne postuje, nema tu ni ljubavi. Starog sam kova :).

njegovim odlaskom nije nestala i njegova uloga oca
deci je otac potreban
njoj takav muz nije
na njenommestu, pustila bih ga samo da bude otac i nista vise
i to otac sa druge adrese, kakav povratak u istu kucu..
neki ljudi misle da zemlja treba da se zaustavlja i krece prema njihovim potrebama
bila sam u situaciji da budem prevarena i da mi taj neko posle jako ruznih poteza kaze - ja imam svoje prioritete
ok, postujem, ali i ja imam svoje
kad smo posle svega podvukli crtu i dosli do one granice nikad vise ni zdrao, samo mi je rekao - nisam mogao da verujem da ces to ikad da mi uradis
nisam ga prevarila, nisam mu namestila nikakvu pakost, samo sam od dve opcije koje mi je ponudio za sebe izabrala bolju..a do tada su uvek izbori bili u njegovu korist
e pa veruj, od sada je drugacije

Back