Dajte svoj glas

Milojko Vasic:
Život prostitutke je promašen, jadan i bedan. Je li po tebi to dobro ili zlo ?
A on se prostituisao pa zna?!
Kakva drskost za ovakvu tvrdnju. Kad se vec mudri milojko vasic uhvatio historije trebao bi znati da je carica Teodora pocela kao ulicarka, da ne pricamo o ostalim poznatim prostitutkama kroz historiju. To uostalom nije poanta. Poanta je da ima prostitutki koje itekako uzivaju u svom zivotu i ne bi ga mjenjale ni za jedan drugi

Milojko Vasic:
Vidiš, legalno je otvoriti firmu i zaposliti ljude, zar ne ? A opet, mnogo je poslovanja na crno, (ne mislim na kriminal) mnogo neprijavljenih radnika, i kod nas i u belom svetu. Misliš da će legalizacijom prostitucije da nestanu svi "nelegalni" makroi, i sve "nelegalne" prostitutke ? Neće više biti trgovine belim robljem zato što postoje legalne javne kuće ? Ili će svejedno postojati i one koje su na ulici i one koje "rade" legalno ? Šta onda sa onima koje mušterije nalaze na ulici ? Jednako ih goniti kao pre ? Jer, uvek je bilo i biće onih koji baš ne gore od želje da plate porez. Ili, ne prođe zdravstveni pregled, izbace je iz bordela, a ona nastavi posao nelegalno. Nemoj mi samo reći da u Holandiji sve prostitutke plaćaju porez i redovno se kontrolišu.

Vidiš, iako nisam znao, pretpostavljao sam da si upućen u temu. Elem, napiši nešto o životu tih srećnica ? Kako žive ? Koliko "rade" ? Vole svoj posao ?

Znaci, zbog toga sto ce se neko uvek izvuci od placanja poreza treba svima zabraniti da rade, pa da onda niko ne placa porez?

Ni jednog trenutka mi nije palo na pamet da tebi, ili bilo kom drugome na ovom mestu iznosim detalje o tome. Postoje stvari koje ne mozes da naucis na forumu. Uopsteno gledano, da te bas ne ostavim bez odgovora a i zbog toga sto je jako vezano za temu, sve one vole svoj posao, u onoj meri u kojoj vecina nas voli svoj posao. Znaci, ne obozavaju ga, imaju lose trenutke, ali ga se ne odricu, jer postoje i trenuci kad stvarno uzivaju. Posao kao i svaki drugi.

Hteo sam da se pridruzim SimpleMe-u i da te ponovo pitam zasto mislis da je prostitucija zlo, ali sam ukapirao da je besmisleno. Kao i ova diskusija. U tom smislu, lagano se povlacim iz nje...

Apsolutno za
smanjuje kriminal, nema kradje dece, manje droge u prostituciji, nema bolesti, dobijamo porez i uvecavamo budzet, smanjujemo rad na crno i najzad zene mogu da budu zasticene i da to rade svoje voljno da placaju sebi staz za penziju i da zive od sebe same. Obavezno traziti da se legalizuje :wink: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!:

Back