Dajte mu samo još malo vremena i uspeće da osamostali i Vojvodinu i Rašku oblast od Srbije kada se niste opametili posle izdaje KiM

A Putin ti bolji, odbranio Ruse u Ukrajini tako sto za 10 godina tamo niko nece znati ruski
Tako je. Razgovorajmo o Putinu i razvodnimo temu.
Kome uopšte treba neprijatna konstatacija, da gde god su radikali, SNS i Vučić branili Srbe, tamo Srba više nema.

Bolje ovako. Žuti izdajnici koji nisu ništa izdali, najveći su izdajnici.
Sa druge strane SNS izdajnici, koji su sve izdali i prodali, nisu izdajnici, nego najveći div junaci, rodoljubi i patriota.
Naravno, procenat ravnih tabana među SNS div junacima, je preko 90%. U najboljem slučaju su pucali na svadbi i promašili jabuku.

Kome uopšte treba neprijatna konstatacija, da gde god su radikali, SNS i Vučić branili Srbe, tamo Srba više nema.
Bolje ovako. Žuti izdajnici koji nisu ništa izdali, najveći su izdajnici.
SNS je pomogao litijsku revoluciju u Crnoj Gori, dok ste im vi dali nezavisnost...

FPxu-J2WQAMah3s.jpg

SNS je pomogao litijsku revoluciju u Crnoj Gori, dok ste im vi dali nezavisnost...
Litije su izneli Amfilohija i Joanikije. Što se njih tiče, Vučić bi zbog izdaje odavno visio na Terazijama.
Inače, nisu žuti porodili Mila, već Sloba i ovo što danas vlada Srbijom.
Koštunica je uradio sve što je mogao da do raspada SCG ne dođe.
Međutim, to je sve rešeno još 1998. godine.

Autorska
Posle Vrbasa ne smete više sumnjati u ovo napisano.
Oni sami stvaraju mržnju i netrpeljivist u Srpskom narodu, ti bivši radikali gde su svuda branili Srbe posle toga ih tamo više pa i nema..
Ja te jednom pitao ,ali ti kao kisa oko Nisa(da se rimuje).
Ko bi nam bio dobar kao vodja.Ime ,prezime i zasto.
NApisao si ko ne valja i podrzavam.Sada napisi ko valja.

Ja te jednom pitao ,ali ti kao kisa oko Nisa(da se rimuje).
Ko bi nam bio dobar kao vodja.Ime ,prezime i zasto.
NApisao si ko ne valja i podrzavam.Sada napisi ko valja.
Koji ti imaš problem,jel si zaostao u razvoju pa ti je potrebno da te neko vodi?
Srbiji trebaju samo zdrave institucije bez kriminalaca i lopova pogotovo ne pojedinci koje će neki stranci sa novcem naterati da izdaju svoj narod i Srbiju.

Koji ti imaš problem,jel si zaostao u razvoju pa ti je potrebno da te neko vodi?
Srbiji trebaju samo zdrave institucije bez kriminalaca i lopova pogotovo ne pojedinci koje će neki stranci sa novcem naterati da izdaju svoj narod i Srbiju.
Znaci predlazes da nas vode premijerska i predsednicka stolica.Bez vodja.Ok.
Nego kako ce glasati KiM?
Radis li na terenu da ne glasaju za sns sektu?

Znaci predlazes da nas vode premijerska i predsednicka stolica.Bez vodja.Ok.
Nego kako ce glasati KiM?
Radis li na terenu da ne glasaju za sns sektu?
Banalizuješ sve jer si valjda željan da sjaše Vućič da bi opet neko došao sa takvim uticajem u društvu.Vidi se da nisi izlazio van svoje države pa ne shvataš ništa a pogotovo da može da se živi drugačije i bolje.

Opa, pogledajte ovo SNS bot priča protiv Rusije
Vučić izdajnik, znači radi protiv Rusije
Pogledajte prilog 1769629
Putin nije izdajnik a da je upropastio stvar, jeste. Znaci nije dovoljno ne biti izdajnik da bi se nacionalni problemi resili.
Putin jeste bolji od bilo kojeg vašeg SNS-ovca pa sve do glavnog.
Putin ratuje da ne bi izdao svoj narod kao vi što ste.
Dakle ti krivis SNS sto ne ratuje za Kosovo?

Banalizuješ sve jer si valjda željan da sjaše Vućič da bi opet neko došao sa takvim uticajem u društvu.Vidi se da nisi izlazio van svoje države pa ne shvataš ništa a pogotovo da može da se živi drugačije i bolje.
Hajd nam napisi za koga si glasao na izborima,da vidim koga volis.
Ako ti je lakse da ja prvi kazem.Ja zadnji put glasao za Milosa Francuza.Zajebo me ,sve slagao.I zato ja vise necu na izbore nikada.
Ajd sad ti.

Back