Dajte ljubavni savet

Bolja ti je bila Milka za avatar. Bas ti odgovara i ne mislim nista lose.
Ne znam koja je poenta postavljanje pejzaza u avatar. Portreti su najlogicniji izbor. Personifikuje nas i identifikuje na neki nacin.

Poslednja izmena:
Ucis Love&Sex Mastera ? :smeker: :lol: Ni jedna nikada ne veruje 100% da imash samo nju :mrgreen: ni moja devojka koju mazim 8 meseci stalno sumnja :aha: One su takve ljubomorne i nepoverljive :rumenka:

Ubedi je da si joj jedini i da samo nju :heart: i provedi 2h sa njom i dokazi joj da samo nju :per: Budi uporan i nek oseti da je zelis i volis stvarno i ne svadjaj se sa njom ona zeli Love i paznju :zaljubljena:

Ne radi se to tako Angel. Jesi primetio da mi CicaMaca ne veruje da imam samo jednu, vec misli da sam uvek u kombinaciji sa nekoliko njih, a uopste nije tako.
Nisam ja alav kad je sex u pitanju. Jedna, sasvim dovoljno.

Ucis Love&Sex Mastera ? :smeker: :lol: Ni jedna nikada ne veruje 100% da imash samo nju :mrgreen: ni moja devojka koju mazim 8 meseci stalno sumnja :aha: One su takve ljubomorne i nepoverljive :rumenka:

Ubedi je da si joj jedini i da samo nju :heart: i provedi 2h sa njom i dokazi joj da samo nju :per: Budi uporan i nek oseti da je zelis i volis stvarno i ne svadjaj se sa njom ona zeli Love i paznju :zaljubljena:

koliko vi lupetate oboje:rotf:

- - - - - - - - - -

@tema: komp te nece negovati kad ostaris:lol:

Back