skriboman
Iskusan
- Poruka
- 5.590
kako reagujete na takve kanpanje sto vam se nude bezplatno prvih godinu pa onda ugovorna obaveza djeluje mi ko mantra preuzeta od narko mafije kad daju gudru dzaba na pocetak pa kad se navuces ondak ti izpostave racun
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Nikako...kako reagujete na takve kanpanje sto vam se nude bezplatno prvih godinu pa onda ugovorna obaveza djeluje mi ko mantra preuzeta od narko mafije kad daju gudru dzaba na pocetak pa kad se navuces ondak ti izpostave racun
ja se navucem a ona sitna slova poslje procitam i vidim da sam na stetu a ako je usmeno na jos vecu jer mi se ni nije predocilo sta znaci raskidNikako...
jesi ti na neki takav predplatni ugovor ili zajam al kad pogledas i brak ti je takvim sporazumomPeconi, molim Vas da ne vređate postavljača teme. Svi zajedno učestvujeno na ovom odf-u. Vi ste sami udarili taj neki low standard sa Miroljubom Petrovićem.
Disco molim Vas da malo bolje citate sta pisem kao i da prestanete da vredjate iako je to za Vas nemoguca misijaPeconi, molim Vas da ne vređate postavljača teme. Svi zajedno učestvujeno na ovom odf-u. Vi ste sami udarili taj neki low standard sa Miroljubom Petrovićem.
ziv bio momak al celokupna populacija skoro ti je na takvi ugovori sto sa medjiske kuce sto sa bankeDisco molim Vas da malo bolje citate sta pisem kao i da prestanete da vredjate iako je to za Vas nemoguca misija
Rekao sam da ne mogu da verujem da postoji neko ko ne vidi da je to navlakusa znaci odnosi se na ljude o kojima prica postavljac teme a ne na samog postavljaca (iako ni te ljude nisam vredjao)
znam da jeste samo ne znam kako neko to moze da ne vidiziv bio momak al celokupna populacija skoro ti je na takvi ugovori sto sa medjiske kuce sto sa banke
samo da je odlozeno na kredu na crtu kad dodje naplata onda zajmi ybgznam da jeste samo ne znam kako neko to moze da ne vidi
to je kao da imas akciju kupis dva treci dobijes gratis i da neko ne provali da hoce da ti uvale sto vise proizvoda jer im je ogromna marza
Marketingski potez prodaje za dinar je nacin stvaranja potrebe i nije nikakava prevara. Mnoge stvari civilizacijski napredne su prodavane za dinar dok potrosac ne shvati da mu je to potrebno za bolji zivot.
Prevare nastaju kasnije iz onih sitnih slova, ali to nije tama.
Tacno, ali je tema onaj prvi deo prodaje za dinar....najlaksa prodaja za dinar je prodaja resursa koji se ne trose, vec je potrebno povecati njihovu potrosnju.Prevara je kada se očigledno neupućenom čoveku, da ne kažem nešto teže, nudi takav ugovor a da mu se na objasni kakve su mu obaveze.
I ne samo nudi, već i manipilacijom nametne.
heheh da si ti ziva i zdrava ali pirmaidalne prevare su ti i organizovane od strane drzave ranije a sad se to zove promocijama i slicnim eufemizmimaDržava podržava agresivne monopolističke kompanije, banke i ostale u pljačkanju naroda. Pola slučajeva raskida ugovora završi kod izvršitelja da se i njima napune džepovi.
Ko se jednom zezne, ne naseda, ali ima ih previše koji uleću iznova.
Peconi, primite moje iskreno izvinjenje.Disco molim Vas da malo bolje citate sta pisem kao i da prestanete da vredjate iako je to za Vas nemoguca misija
Rekao sam da ne mogu da verujem da postoji neko ko ne vidi da je to navlakusa znaci odnosi se na ljude o kojima prica postavljac teme a ne na samog postavljaca (iako ni te ljude nisam vredjao)
A što je to prevara? Dobiješ paket i telefonheheh da si ti ziva i zdrava ali pirmaidalne prevare su ti i organizovane od strane drzave ranije a sad se to zove promocijama i slicnim eufemizmima
ima kod meneto su marketinške prevare .nema nista za dinar ili za dzabe u zivotu
jesi ti uzimala specifikaciju racunaA što je to prevara? Dobiješ paket i telefon
Nije, čak je i manji moj, bukv.jesi ti uzimala specifikaciju racuna
uvijek ti daju neki medjunarodni smsovi badoo qurac palac racun je redovito dupli od onoga kojega podpises na ugovor
ok dati cu ti svoje origanal i racuni unazad svaka reklamacija je kez i pakovanje nekih nebulozaNije, čak je i manji moj, bukv.
heheh da si ti ziva i zdrava ali pirmaidalne prevare su ti i organizovane od strane drzave ranije a sad se to zove promocijama i slicnim eufemizmima
Ne morašok dati cu ti svoje origanal i racuni unazad svaka reklamacija je kez i pakovanje nekih nebuloza