Дај ми Боже противнике попут Ђиласа и бићу вечни председник

Ko o čemu tiranin o jedinstvu. / "Kako prepoznati tiranina"

Spartanski Kralj nije zavodio teror i mobilizovao svu vojsku, kada su Persijanci hteli da prođu do Atine i Sparte.

Poveo je njih 300. i bili su kompaktniji od svih 100,000 Persijanaca
Niko sem dotičnog i Broza nije u toj meri razjedinio Srbe a obojica su u svakoj izjavi bar po pet puta isticali važnost jednistva.

Neotitoizam je doktrina snsa i njegove privatne opozicije.

Znači priznajete da ste u stvari Menjševici od početka, a čitava hajka i harInga na iste, je bila samo crvena haringa
Ja i kada bih se trudio da budem boljševik ne bih to dobro radio jer znam šta su radili prošlih ljeta i gade mi se dugo unazad.

Što ne znači da prema zapadu gajim idolopoklonstvo.

Ja i kada bih se trudio da budem boljševik ne bih to dobro radio jer znam šta su radili prošlih ljeta i gade mi se dugo unazad.

Što ne znači da prema zapadu gajim idolopoklonstvo.
Možda ne znaš definiciju komunista

To su oni koji smatraju da je Slobodno Tržište glupost

Žele da sve pripadne zajednici, i zato ih zovu Community-ists ili straćeno Communists

Žele da sve pripadne zajednici, i zato ih zovu Community-ists ili straćeno Communists

Ja samo primećujem da je monopol jednako prisutan u oba bloka ako se to uopšte može tako nazvati.

Kada su dosovci recimo poklanjali srpske monopole morali su da se obavežu da one koje su već podelili niko ne sme da ugrožava konkurencijom. Isto radi i njihovo sns cvijeće.

Tako da iz svoje perspektive ja ne vidim da zapad ovde promoviše slobodno tržište već monopol.

Ja samo primećujem da je monopol jednako prisutan u oba bloka ako se to uopšte može tako nazvati.

Kada su dosovci recimo poklanjali srpske monopole morali su da se obavežu da one koje su već podelili niko ne sme da ugrožava konkurencijom. Isto radi i njihovo sns cvijeće.

Tako da iz svoje perspektive ja ne vidim da zapad ovde promoviše slobodno tržište već monopol.

Promovišu robovlasništvo, gde robovi u Srbiji imaju svoje robove.!

U kojoj ti epohi, derište komunizma živiš.??

Pa vi komunisti ste se odavno konvertovali u neoliberalizam, pre 30.god.

Samo zamlaćuješ Altera, Persidu i ostale drugosrbijance...

A koji si ti, komunista ili pristaša Slobodnog Tržišta

Dosadna si i nezanimljiva kao i Alter i Persida !

Da nije bilo komunizma ne bi bila obrazovana.

Ali džaba, moderno i građansko tvoj đed nije mogla doneti iz šume, a tebi to niko nije mogao ni preneti jer ste sve streljali i proterali 1944-1950.g.

Ono što si mogla vaspitanjem preuzeti od iskvarenih građanista jeste postmoderno levo liberalno od 1950-1970.g.

Znači priznaješ da nikad nisi bio neoliberal, već oduvek za Komunalnu stvar.

Priznaj da nas niste streljali 1944.g., ostali biste u šumi i dalje konjokradice !

Ono što si mogla vaspitanjem preuzeti od iskvarenih preostalih građanista jeste postmoderno levo liberalno od 1950-1970.g.

Не ја сам унук бивших велепоседника, који су снабдевали Суботички, Новосадски и Београдски кванташ поврћем из стакленика.

Јесил ти прочитао књигу.?

Ах, да не треба теби знање ни наука, теби треба трачарење !

Ti tvrdiš i da si privrednik i naučnik, pa opet.

Znači priznaješ da nikad nisi bio neoliberal, već oduvek za Komunalnu stvar.
Заменила си једну коминтерну за другом. То и радите 1943, 48, 53, 66, 72, 74. Остало је историја распадања свега што дотакнете било да се зове социјализам или капитализам

Како да ти објасним твоју појаву теби.?!? ... :kafa:

Странчарење је само фора да сву ову суштину прекријете !

Заменила си једну коминтерну за другом. То и радите 1943, 48, 53, 66, 72, 74. Остало је историја распадања свега што дотакнете било да се зове социјализам или капитализам

Како да ти објасним твоју појаву теби.?!? ...

Странчарење је само фора да сву ову суштину прекријете !
Pa kad te neko jasno pita, da li si za boljševizam ili neoliberalizam, ti kažeš:

"Drugi su prvo bili jedno, pa konvertirali u drugo!"

A nisi napisao koji si ti

Pa kad te neko jasno pita, da li si za boljševizam ili neoliberalizam, ti kažeš:

"Drugi su prvo bili jedno, pa konvertirali u drugo!"

A nisi napisao koji si ti

Napisao sam ti 1000x

Monarhizam je srušio tvoj Đed boljševik iz pičkovca, ja rušim tvoju tiraniju (i poziciju i opoziciju - celu tu strukturu)

Ne pitaj me više, proglasiću te za političkog idiota

Back