- Poruka
- 98.351
a koji suvereniji?Koji je od sledećih narodaslobodniji: ruski ili engleski
da ti pomognem jedan je slobodniji, a drugi je suvereniji !
koji ?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
a koji suvereniji?Koji je od sledećih narodaslobodniji: ruski ili engleski
Zanima me ona odlika koja promoviše Slobodno Tržištea koji suvereniji?
da ti pomognem jedan je slobodniji, a drugi je suvereniji !
koji ?
Niko sem dotičnog i Broza nije u toj meri razjedinio Srbe a obojica su u svakoj izjavi bar po pet puta isticali važnost jednistva.Ko o čemu tiranin o jedinstvu. / "Kako prepoznati tiranina"
Spartanski Kralj nije zavodio teror i mobilizovao svu vojsku, kada su Persijanci hteli da prođu do Atine i Sparte.
Poveo je njih 300. i bili su kompaktniji od svih 100,000 Persijanaca
Slobodno tržište je mit.Zanima me ona odlika koja promoviše Slobodno Tržište
Znači priznajete da ste u stvari Menjševici od početka, a čitava hajka i harInga na iste, je bila samo crvena haringaSlobodno tržište je mit.
Znači priznajete da ste u stvari Menjševici od početka, a čitava hajka i harInga na iste, je bila samo crvena haringa
Ja i kada bih se trudio da budem boljševik ne bih to dobro radio jer znam šta su radili prošlih ljeta i gade mi se dugo unazad.Znači priznajete da ste u stvari Menjševici od početka, a čitava hajka i harInga na iste, je bila samo crvena haringa
Zato te pitam da li je ono zastupljenije u Rusiji ili u BritanijiRobovi nemaju slobodno tržište.
Možda ne znaš definiciju komunistaJa i kada bih se trudio da budem boljševik ne bih to dobro radio jer znam šta su radili prošlih ljeta i gade mi se dugo unazad.
Što ne znači da prema zapadu gajim idolopoklonstvo.
Jel misliš da na zapadu nema monopola?Zato te pitam da li je ono zastupljenije u Rusiji ili u Britaniji
Možda ne znaš definiciju komunista
To su oni koji smatraju da je Slobodno Tržište glupost
Žele da sve pripadne zajednici, i zato ih zovu Community-ists ili straćeno Communists
Ja samo primećujem da je monopol jednako prisutan u oba bloka ako se to uopšte može tako nazvati.
Kada su dosovci recimo poklanjali srpske monopole morali su da se obavežu da one koje su već podelili niko ne sme da ugrožava konkurencijom. Isto radi i njihovo sns cvijeće.
Tako da iz svoje perspektive ja ne vidim da zapad ovde promoviše slobodno tržište već monopol.
Možda ne znaš definiciju komunista
To su oni koji smatraju da je Slobodno Tržište glupost
Žele da sve pripadne zajednici, i zato ih zovu Community-ists ili straćeno Communists
A koji si ti, komunista ili pristaša Slobodnog TržištaU kojoj ti epohi, derište komunizma živiš.??
Pa vi komunisti ste se odavno konvertovali u neoliberalizam, pre 30.god.
Samo zamlaćuješ Altera, Persidu i ostale drugosrbijance...
A koji si ti, komunista ili pristaša Slobodnog Tržišta
Znači priznaješ da nikad nisi bio neoliberal, već oduvek za Komunalnu stvar.Da nije bilo komunizma ne bi bila obrazovana.
Znači priznaješ da nikad nisi bio neoliberal, već oduvek za Komunalnu stvar.
Не ја сам унук бивших велепоседника, који су снабдевали Суботички, Новосадски и Београдски кванташ поврћем из стакленика.
Јесил ти прочитао књигу.?
Ах, да не треба теби знање ни наука, теби треба трачарење !
Заменила си једну коминтерну за другом. То и радите 1943, 48, 53, 66, 72, 74. Остало је историја распадања свега што дотакнете било да се зове социјализам или капитализамZnači priznaješ da nikad nisi bio neoliberal, već oduvek za Komunalnu stvar.
Pa kad te neko jasno pita, da li si za boljševizam ili neoliberalizam, ti kažeš:Заменила си једну коминтерну за другом. То и радите 1943, 48, 53, 66, 72, 74. Остало је историја распадања свега што дотакнете било да се зове социјализам или капитализам
Како да ти објасним твоју појаву теби.?!? ...
Странчарење је само фора да сву ову суштину прекријете !
Pa kad te neko jasno pita, da li si za boljševizam ili neoliberalizam, ti kažeš:
"Drugi su prvo bili jedno, pa konvertirali u drugo!"
A nisi napisao koji si ti
ja rušim [..] tiraniju (i poziciju i opoziciju - celu tu strukturu)