Dačićeva policija privela građanina zbog satiričnog tviter komentara

dualcore

Ističe se
Banovan
Poruka
2.855
Novi Sad -- Jedan od autora tekstova na portalu njuz.net Goran Mirković dobio poziv na informativni razgovor iz policije Novog Sada zbog satiričnog komentara na Tviteru.

Nakon što je na ovoj društvenoj mreži pre pola godine napisao: "Napokon imam vezu na daljinu - prodao sam devojku u belo roblje", Mirkovića je dobio poziv od novosadske policije da se javi na inormativni razgovor, što je on i učinio.

U novosadskoj policiji potvrdili su da je Mirković bio na informativnom razgovoru po zahtevu Uprave granične policije iz Beograda, a on sam nije hteo detaljnije da komentariše događaj.

B 92

dakle posle mog pisanja na temi:

http://forum.krstarica.com/showthread.php/565134-Policija-hapsi-i-one-kojji-su-u-zatvoru

sada još i ovo;ako se neko iz policije interesuje za mene sto vas ogovaram i pljujem sa pravom neka pozove sbb,dobićete IP :D a moze i od admina krstarice

Novi Sad -- Jedan od autora tekstova na portalu njuz.net Goran Mirković dobio poziv na informativni razgovor iz policije Novog Sada zbog satiričnog komentara na Tviteru.

Nakon što je na ovoj društvenoj mreži pre pola godine napisao: "Napokon imam vezu na daljinu - prodao sam devojku u belo roblje", Mirkovića je dobio poziv od novosadske policije da se javi na inormativni razgovor, što je on i učinio.

U novosadskoj policiji potvrdili su da je Mirković bio na informativnom razgovoru po zahtevu Uprave granične policije iz Beograda, a on sam nije hteo detaljnije da komentariše događaj.

Како то да једини ја на све гледам на позитиван начин?
Па они су њега привели на информативни разговор. Нису га стрпали у ћелију и истукли или тако нешто.
А људи би требали да се запитају да ли је боље да полиција њушка свуда и на сваком месту па макар се неко непријатно осећао или да ради јаја и не ради ништа.
Свака част полицајцима!

Poslednja izmena:
Како то да једини ја на све гледам на позитиван начин.
Па они су њега привели на информативни разговор. Нису га стрпали у ћелију или тако нешто.
А људи би требали да се запитају да ли је боље да полиција њушка свуда и на сваком месту па макар се неко непријатно осећао или да ради јаја и не ради ништа.
Свака част полицајцима!

a sta su uradili? mene inspektor pitao da li se heroin usmrkava jer se po njemu uzima samo venski;to je kao da me automehaničar pita"a točkove drže ramena?"

a sta su uradili? mene inspektor pitao da li se heroin usmrkava jer se po njemu uzima samo venski;to je kao da me automehaničar pita"a točkove drže ramena?"
Не знам која је област тог инспектора.
Не знам, ја ти кажем како ја гледам на ствари. Нека њушкају, и треба да њушкају.

Не знам која је област тог инспектора.
Не знам, ја ти кажем како ја гледам на ствари. Нека њушкају, и треба да њушкају.

pa brate mili ako inspektor ne zna osnovne stvari o narkomaniji kako da hapsi dilera?

njemu da stavis na sto tabletu andola i tabletu lsd-a on nece provaliti sta je droga sve i da gricne

ne mora da se bavi red je da zna..pa to ti je ko u vojsci sto sam ja bio u pesadiji ali nam je pokazan tenk ili minobacač,zamisli da ne znas kao vojnik sta je minobacač nego mislis da je to aparat za sladoled :D
Брате, на пример, не можеш очекивати од финансијских инспектора да знају тако нешто.
То су економисти који се баве порезима, утајама пореза и таквим стварима.
Ево неко кога ја познајем је финансијски инспектор и сигуран сам да нема појма ни са чим што има везе са наркотицима.

Брате, на пример, не можеш очекивати од финансијских инспектора да знају тако нешто.
То су економисти који се баве порезима, утајама пореза и таквим стварима.
Ево неко кога ја познајем је финансијски инспектори и сигуран сам да нема појма ни са чим што има везе са наркотицима.

ma nisu finansijski,policijski inspektori..ok nisu iz 29-og ali treba da znaju..pored njih baba na pijaci moze da valja kokain a da im kaze da je to sećer u prahu

ja reko samo mob od 20 evra sa jes i nou funkcijom.. kaki crni tviteri, fejsovi cetovi il' ne daj boze forumi... :lol:

inace to je sad postala moda ko u svetu... neki fin momak u londonu otaljava 3 godine robije a nikad ni mrava nije zgazio jer je samo na fejsu reko nesto lose o chamugi iz arsenala.... zato i sonja biserko oce da se uvede u srpski zakon verbalni delikt za srebrenicu a toma ce da ga uvede zivi bili pa videli.

Back