Dačić: Vučić da brine za ljude iz SNS i druge koalicione partnere, a ne za SPS

комшија

Stara legenda
Poruka
96.548
https://www.danas.rs/politika/dacic-vucic-da-brine-za-ljude-iz-sns-i-druge-koalicione-partnere-a-ne-za-sps/

Predsednik Socijalističke partrije Srbije (SPS) Ivica Dačič izjavio je da predsednik Srbije i Srpske napredne stranke Aleksandar Vučić ne treba da brine o saradnji sa socijalistima, već treba da brine za ljude iz SNS i koalicione partnere koji su na Vučićevoj listi ušli u parlament.

Beta-hfgbrfywqs-678x382.jpg

Piše: Beta 08. januara 2019. 11.45

„Sto puta sam rekao da Vučić ne brine za SPS, neka brine za ljude sa njegove liste. Oni i bez nas imaju većinu, ali tako je napravio (izbornu) listu da bez njegovih partnera sa liste on nema većinu u parlamentu, a oni mu ništa značajno nisu doneli u broju birača. Tako da bi bilo bolje da obrati pažnju na njih, a i na ljude iz svoje stranke“, rekao je Dačić za Kurir.

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić rekao je u autorskom tekstu za praznično izdanje „Kurira“ da se ne plaši opozicije, kao ni „kombinacija“ koje prave sa ljudima iz SNS i njenim koalicionim partnerima.

„I ne interesuju me njihove kombinacije s nekim ljudima iz moje partije, pojedinim koalicionim partnerima koji već razmišljaju kako bi mogli da budu jezičak na vagi i opet promene stranu“, rekao je Vučić.

Da podsetimo, Dačić se danas osvrnuo i na izjavu hrvatskog premijera Andreja Plenkovića ocenivši je kao „bestidnu“.

- - - - - - - - - -

Друже Дачке чекамо те да нам се придружиш 12. јануара!

49674122_1996363973745390_1939050951004389376_n.jpg

:bravo:

https://www.danas.rs/politika/dacic...-sns-i-druge-koalicione-partnere-a-ne-za-sps/

Predsednik Socijalističke partrije Srbije (SPS) Ivica Dačič izjavio je da predsednik Srbije i Srpske napredne stranke Aleksandar Vučić ne treba da brine o saradnji sa socijalistima, već treba da brine za ljude iz SNS i koalicione partnere koji su na Vučićevoj listi ušli u parlament.

Beta-hfgbrfywqs-678x382.jpg

Piše: Beta 08. januara 2019. 11.45

„Sto puta sam rekao da Vučić ne brine za SPS, neka brine za ljude sa njegove liste. Oni i bez nas imaju većinu, ali tako je napravio (izbornu) listu da bez njegovih partnera sa liste on nema većinu u parlamentu, a oni mu ništa značajno nisu doneli u broju birača. Tako da bi bilo bolje da obrati pažnju na njih, a i na ljude iz svoje stranke“, rekao je Dačić za Kurir.

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić rekao je u autorskom tekstu za praznično izdanje „Kurira“ da se ne plaši opozicije, kao ni „kombinacija“ koje prave sa ljudima iz SNS i njenim koalicionim partnerima.

„I ne interesuju me njihove kombinacije s nekim ljudima iz moje partije, pojedinim koalicionim partnerima koji već razmišljaju kako bi mogli da budu jezičak na vagi i opet promene stranu“, rekao je Vučić.

Da podsetimo, Dačić se danas osvrnuo i na izjavu hrvatskog premijera Andreja Plenkovića ocenivši je kao „bestidnu“.

- - - - - - - - - -

Друже Дачке чекамо те да нам се придружиш 12. јануара!

49674122_1996363973745390_1939050951004389376_n.jpg

:bravo:

U SNS-u je puno Juda

Poslednja izmena od moderatora:
Zar se Dacic nije zaklinjao na vecnu ljubav Vucicu?

Cemu sada ovo prozivanje? :think:

А пре тога Тадићу

Pomirenje DS i SPS

Predsednici DS i SPS, Boris Tadić i Ivica Dačić, potpisali su juče u sedištu demokrata Deklaraciju o političkom pomirenju tih stranaka. Za ovu dvojicu lidera deklaracija ima istorijski značaj i razlog je za poziv drugim strankama da stave svoj potpis na taj dokument.

Za ovu dvojicu lidera deklaracija ima istorijski značaj i razlog je za poziv drugim strankama da stave svoj potpis na taj dokument. U tekstu Deklaracije naglašena je zajednička odgovornost za ostvarivanje vizije Srbije kao demokratske, slobodne, celovite, ekonomski i kulturno razvijene i socijalno pravedne zemlje.

https://www.blic.rs/vesti/politika/pomirenje-ds-i-sps/g5j0jhs

mada se mora priznati da je izradio ds

vucica nije , (...)
Јесте једном га је већ испалио. То је било оно када није са Вучићем направио коалицију на Граду Београду да тако Вучић постане градоначелник мада су већ били потписали "писмо о намерама" на Калемегданској тераси (беше ту и Андрија Младеновић), а никад није касно за још једну добру испалу.

Back