Dačić kandidat SPS za predsednika

"siptarski terorizam", "svaka susa ne sme da trese kitu po srbiji", "onaj iz istanbula (misli na erdogana)", "neka kazu tadic i nikolic ako imaju muda gde je granica srbije", "hapsicu strane investitore", "zvao me i kacin zbog albanaca, rekao sam mu: kada pustite vi nase, pusticu i ja vase albance!", "neka tadic i nikolic kazu gde odlazi na brifinge u inostranstvu!", itd... ovo je samo jedan mali niz jezicke terminologije sherifa ivice dacica veceras na rts-u.

bravo, ministre!
:cepanje:

Ajd to, nego što je šarmirao novinarku, zamucala je par puta, a i posle završetka emisije tokom odjavne špircie ostadoše da razgovaraju. Ova emisija se zove oko, zbog vaših očiju. Srbiji treba Nada, a vi se tako zovete. Mali ali tehničar :)

najjaci je... zesce se produhovio od kako lje ljubio zid placa.

ps. sta ono rece da ce evropskim socijalistima postaviti pitanje ili odrzati tribinu na neku temu?

Poslednja izmena:
"siptarski terorizam", "svaka susa ne sme da trese kitu po srbiji", "onaj iz istanbula (misli na erdogana)", "neka kazu tadic i nikolic ako imaju muda gde je granica srbije", "hapsicu strane investitore", "zvao me i kacin zbog albanaca, rekao sam mu: kada pustite vi nase, pusticu i ja vase albance!", "neka tadic i nikolic kazu gde odlazi na brifinge u inostranstvu!", itd... ovo je samo jedan mali niz jezicke terminologije sherifa ivice dacica veceras na rts-u.

bravo, ministre!
A pri tome je svo vreme bio ljut i mlatio nozicama ispod stola...

bravo, ministre!

P.S. A koferce, a koferce, je li rekao nesto za koferce:hahaha:

Poslednja izmena od moderatora:

bravo, ministre!

Lako je njemu kad ima leđa !
Legiju i Zvekija.
Koji "dižu" jedinicu za pola sata...
Ako treba.
Zato se ovaj kurobeca.

ne verujem... imas reprizu na rts-u (nekad) iza ponoci.

@tenkre, tijanic, znajuci da je sherif kus u donjim ekstremitetima, ekstra mu je uvalio takvu stolicu. ;)

ps. sa ovom retorikom ce sigurno proci ceLzus.
Tijanic ga je zeznuo.Ivica voli da mu nozice vise,pa da moze da mlatara,a ona sankerska stolica ga je onemogucila u tome.Sto se tice njegovog izbornog rezultata,ne samo da ce preci ceLzijus,nego se ocekuje i da ce ostvarit dvocifren rezultat(oko 11-12 %)...

Poslednja izmena od moderatora:
Ivičina izjava na mitingu...

Nije Srbija svačija prćija..... Srbija je veliko....

Prkno?

Pitam se, pošto je nakon "veliko" usledio "cut"....
images

Tijanic ga je zeznuo.Gljivica voli da mu nozice vise,pa da moze da mlatara,a ona sankerska stolica ga je onemogucila u tome.Sto se tice njegovog izbornog rezultata,ne samo da ce preci ceLzijus,nego se ocekuje i da ce ostvarit dvocifren rezultat(oko 11-12 %)...

Mislim da preterujete sa davanjem tih visokih kvota.Pa ko ce da bude zestoki gubitnik a imamo i relativno novu jaku stranku SNS, a bosnjaci LJajic i Ugljanin ce imati tezak zadatak da nadmase muftija koji je inteligentniji .

Mislim da preterujete sa davanjem tih visokih kvota.Pa ko ce da bude zestoki gubitnik a imamo i relativno novu jaku stranku SNS, a bosnjaci LJajic i Ugljanin ce imati tezak zadatak da nadmase muftija koji je inteligentniji .
To nije moja licna procena,nego procena onih brojnih agencija koje nas svaki put pred izbore,unapred obaveste kako cemo glasati.Vec odavno se prica da samo 3 stranke mogu da ocekuju dvocifrene izborne rezultate.DS,SNS,SPS.Ostali ce se boriti da predju cenzus...Sto se tice Muftyje,njegova uloga je da smanji koalicioni potencijal DS-a medju Bosnjacima.O tome se unapred dogovorio sa Tomom...

To nije moja licna procena,nego procena onih brojnih agencija koje nas svaki put pred izbore,unapred obaveste kako cemo glasati.Vec odavno se prica da samo 3 stranke mogu da ocekuju dvocifrene izborne rezultate.DS,SNS,SPS.Ostali ce se boriti da predju cenzus...Sto se tice Muftyje,njegova uloga je da smanji koalicioni potencijal DS-a medju Bosnjacima.O tome se unapred dogovorio sa Tomom...

da predju cenzus borice se sns dss sps ldp dsi ostala siptarija,mislim da ce zukorlic da iznenadi sa zenama ja cu da glasam za dalaby...

Back