DAČIĆ: Hvala im što su nas smenili 5. oktobra!

obidijus

Ističe se
Banovan
Poruka
2.990
Ne nije tema iz balkan tajmsa!:mrgreen:

- Žao mi je što nas nisu ranije srušili jer ne bismo stigli da napravimo tolike greške u devedesetim godinama i pre bismo se vratli na vlast - smatra lider SPS-a

Povodom godišnjice izbora 2000. godine premijer Srbije i lider Socijalističke partije Srbije (SPS) Ivica Dačić rekao je da je to što su tada smenjeni bilo dobro za njegovu stranku.

- Hvala im što su nas srušili 2000. godine. Žao mi je što nas nisu ranije srušili, jer ne bismo stigli da napravimo tolike greške u devedesetim godinama i pre bismo se vratli na vlast – rekao je Dačić.

On je rekao da ne može da kaže da je nova vlast donela napredak, napomenuvši da je, naprotiv, “donela previše izneverenih očekivanja”, ali da ni vlast pre 2000. nije bila idealna, s obzirom na to da je izgubila izbore.

- To sve treba ostaviti u prošlosti. SPS je jedna nova partija i ako ne možemo da ispravimo prošlost, možemo da utičemo na sadašnjost i budućnost. Da nas nisu srušili tada, možda se nikada ne bismo ni reformisali – rekao je Ivica Dačić u Nišu.

Povodom spekulacija u medijima da SPS pregovara sa Vukom Jeremićem o njegovom dolasku u ovu partiju i eventualnom preuzimanju mesta potpredsednika stranke, Dačić je rekao da smatra da bi to bilo dobro, ali da sa Jeremićem nije razgovarao.

http://www.telegraf.rs/vesti/politika/836736-dacic-hvala-im-sto-su-nas-smenili-2000-godine

Poslednja izmena od moderatora:
Daciceva bahatost nema kraja. Jedino cemu je, radi njega i stranke mu, posluzio 5. oktobar je da on postane sef umesto sefa. Da nije bilo 5. oktobra ne bi on dogurao dalje od potrparola.

Ruku na srce, mene je iznenadilo kako su se odmah prestrojili i opametili. Jos tada sam stekla malo bolju sliku o njima u globalu, veoma brzo posle 5. oktobra.

Jednostavno, shvatili su da ih narod vise nece kao takve i uzeli su se u pamet.

Medjutim, najbolje je bilo da se oformi koalicija sa DSS umesto sa G17 u ovoj Vladi.

Poslednja izmena:
Daciceva bahatost nema kraja. Jedino cemu je, radi njega i stranke mu, posluzio 5. oktobar je da on postane sef umesto sefa. Da nije bilo 5. oktobra ne bi on dogurao dalje od potrparola.

па шта кажеш још само да ове барабе шутну пајтића&јешића лопове и твоји жути га испушише дефинитивно
бтв тај се добро уновчио од кад је смењен слоба-пун па крчи;)

Po kojim pitanjima dobro vode zemlju?Ja ništa nisam primetio...:(

Delom po pitanju bas Kosova i Metohije, delom ne.

Dobro je sto se bore za onaj narod tamo i njegove interese, pomazu im i sl., dogovaraju se, medjutim po nekim pitanjima iz briselskog sporazuma moglo je da bude drugacije.

Zatim, obracun protiv kriminala....ipak je dosta ljudi uhapseno ili pod istragom.

Slazem se da je malo, ali opet je neki korak.

I naravno, ma koliko smesno zvucalo - seik.

Kosovo i Metohija je "vruc krompir" po osnovu koga bi mnoge nade pale, pa cak i "mog" DSS-a, ciji sam simpatizer i glasac, ne clan.

ствар је једноставна све може да падне,влада,председник..... све је то пролазно(и ко то не схвата тај је у озбиљном проблему(и здравственом))али да зарад власти продаш СВОЈ НАРОД И ТЕРИТОРИЈУ----Е ТО БОГАМИ НЕЋЕ ДА МОЖЕ,ЗБОГ ТОГА ЛЕТЕ ГЛАВЕ;)

ствар је једноставна све може да падне,влада,председник..... све је то пролазно(и ко то не схвата тај је у озбиљном проблему(и здравственом))али да зарад власти продаш СВОЈ НАРОД И ТЕРИТОРИЈУ----Е ТО БОГАМИ НЕЋЕ ДА МОЖЕ,ЗБОГ ТОГА ЛЕТЕ ГЛАВЕ;)

Pa ja ne videh do sada da lete, ali ako ti kazes da da lete, onda bi necim to trebalo da potkrepis....inace se u suprotnom sve svodi na halucinacije.

Dobro je sto se bore za onaj narod tamo i njegove interese, pomazu im i sl., dogovaraju se, medjutim po nekim pitanjima iz briselskog sporazuma moglo je da bude drugacije.

Zatim, obracun protiv kriminala....ipak je dosta ljudi uhapseno ili pod istragom.

Tadic,sule,miki maus,cvetko..NISTA.Koga su uapsili tog su i pustili,osim nekih direktorcica koje mogu uvek da stancuju.:evil:

Dobro je sto se bore za onaj narod tamo i njegove interese, pomazu im i sl., medjutim po nekim pitanjima iz briselskog sporazuma mglo je da bude drugacije.

Tek kada pojedinci budu osuđeni na dugogodišnje zatvorske kazne i kada im nepravno stečena imovina bude oduzeta,moći ćemo da sudimo o tome da li se iko stvarno borio protiv kriminala.Bojim se da će svi privođeni dobiti sporove na sudu,zbog loše postavljenih optužnica i tužiti državu.Što se tiče Kosmeta,ovi sada mi deluju kao nastavljači politike ovih prethodnih.Očigledno je da tako mora,da bi se bilo na vlasti...

Tadic,sule,miki maus,cvetko..NISTA.Koga su uapsili tog su i pustili,osim nekih direktorcica koje mogu uvek da stancuju.:evil:

Pa ne znam, to pitaj njih, ja kazem da je nesto zapoceto.

Tek kada pojedinci budu osuđeni na dugogodišnje zatvorske kazne i kada im nepravno stečena imovina bude oduzeta,moći ćemo da sudimo o tome da li se iko stvarno borio protiv kriminala.Bojim se da će svi privođeni dobiti sporove na sudu,zbog loše postavljenih optužnica i tužiti državu.Što se tiče Kosmeta,ovi sada mi deluju kao nastavljači politike ovih prethodnih.Očigledno je da tako mora,da bi se bilo na vlasti...

Pa jeste, sudski procesi su dugi i ne treba se zavaravati, ali ipak, gde ima dima ima i vatre, a uvek postoji mogucnost da jos neka istina izadje na videlo.

Back