Dacia Duster

Pa brate ni ovaj za 10 i po soma nema 4x4... taj je vec 12 ili tako neshto... nego, suzuki sx4 mi je neshto mali bre, ko i swift... mali, malecan... pa chak i ona offroad verzija... :confused: Pre bih onda uzeo sandero stepway, on mi nekako robusnije deluje shta znam... :)

2008-Suzuki-SX4-Crossover-22.jpg

sandero_stepway.jpg

:)

A Suzuki SX4? Doduse, za 10700e ima klimu ali nema 4x4... Sa 4x4 je oko 14000 ...

Pa brate ni ovaj za 10 i po soma nema 4x4... taj je vec 12 ili tako neshto... nego, suzuki sx4 mi je neshto mali bre, ko i swift... mali, malecan... pa chak i ona offroad verzija... :confused: Pre bih onda uzeo sandero stepway, on mi nekako robusnije deluje shta znam... :)

:)

Duster sa klimom i 4x4 kosta isto 14.000

Aha,mislio sam da je svaki duster 4x4...
Sta znam,opet mi Suzuki deluje pouzdanije nego Dacia...
A tek ti je Stepway manji od SX4...
I exterijer i enterijer je lepsi ... a ne nadaj se nit od jedno g nit drugog nit treceg za neke offroad mogucnosti...
Dacia-Duster-interior.jpg

ag_07SX4_dash.jpg

Duster sa klimom i 4x4 kosta isto 14.000

Da, u pravu si... mada, ja nisam ni hteo 4x4 u startu, mislim shta ce mi to necu po nekim brdima ici... :lol: ... ja se bre i sa juguarom penjem tamo gde je drugima nezamislivo, samo mi treba josh malko podignutije neshto i preko svakog trotoara onda mogu... :lol: ... u stvari, iskreno, meni vozilo sa vecim klirensom treba samo da bi se parkirao na kvarno :per: ... i naravno, shto vece to bolje ono zbog zakona fizike... al' o5 nisam neki burzuj, naprotiv, pa bih voleo i da ne troshi to neshto previshe... shto naravno nikako ne moze zajedno... :(

Aha,mislio sam da je svaki duster 4x4...
Sta znam,opet mi Suzuki deluje pouzdanije nego Dacia...
A tek ti je Stepway manji od SX4...
I exterijer i enterijer je lepsi ... a ne nadaj se nit od jedno g nit drugog nit treceg za neke offroad mogucnosti...

Dacia-Duster-interior.jpg
ag_07SX4_dash.jpg

Hm da u pravu si lepshi je iznutra, mada mi to i nije toliko bitno jer da jeste gledao bih mikru koja je sve te male aute pobedila sa enterijerom... :)

nissan-micra-2007-interior.jpg

:super:

P.S. Sandero mi je lepshi spolja...

Ali stepway bi trebao biti jeftiniji, a duster je dosta prostraniji od SX4. Ima i s dizelom.;)

Ma brate bejah do dachijinog salona i rekli mi ljudi da ako ocu er beg za suvozacha (pazi molim te kao da je to ne znam ti ni ja kakav luksuz!?) ima da doplatim 2 glave (nije problem) i da chekam tri meseca (e to vec jeste problem)... i da josh neshto... bilo mi je kul shto su mi rekli za sandera da moze da se da 5 soma u keshu a ove tri posle na rate sa 0 posto kamate... to me je privuklo, jer mislio sam ako moze to za sandera mora da moze i za dastera... kad ono, trt milojka.... ne daju. :( Tako da sada sam se malo ohladio od dachije... :neutral:

Poslednja izmena:
Duster i SX 4 pripadaju različitim klasama.SX 4 je mini crossover,a Duster pripada SUV kategoriji kako ga je Dačija zvanično okarakterisala,mada je to ipak daleko od pravog SUV-a.Tako da je ipak mnogo prikladnija varijanta porediti SX4 sa Sanderom Stepway. :)

Ali,ako pričamo o Sanderu i Suzukiju oba u suštini pružaju dosta za uložen novac i svakako su itekako isplativi.Suzuki je kvalitetniji,poseduje gomilu bitnih sitnica u standardnoj opremi poput ABS-a sa EBD sistemom, automatsku klimu,CD/MP3,6 vazdušnih jastuka ... i još dosta toga što je za Dustera potrebno doplatiti.Kvalitet je takodje na strani Suzukija,a i dosta je atraktivan.Ali,kao što rekoh Duster ima ozbiljnije terenske osobine od Suzukija,veći je,komforniji i udobniji.

Testirao sam oba po Zlatiboru i sasvim lepo su se pokazali,pogotovo Dačija koja je po meni bestbuy za tih početnih 9.300 EUR koliko košta.Prijatno iznenadjenje,iako sam očekivao suprotno :)

Back