Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb strane. Trebalo bi da ga nadogradite ili koristite alternativni pregledač.
auto je...ne znam
taj 4x4 kosta oko 12000 tako nesto...za te pare kupis DZIP,a ne nesto sto je nalik tome
vozio sam se u loganu,sto je "limuzina"...po nekim standardima...jel...
e pa ako je duster "dzip",kao sto je logan "limuzina",onda ne uzimaj...definitivno
uzmi rav4 2002 godiste za 8 soma i cao
ko danas ne zeli da se otarasi automobila koji ima preko 2000 kubika i trosi preko 10 litara benzina,kome je odrzavanje skupo i servisa ima toliko,koliko i postenih ljudi u Srbiji
Ko jednom sedne u Miciuisi vise nikad mu nece pasti na pamet da to opet uradi. . . Pogotovu u taj. . . Imam ga zadnje tri godine i ono. . . Da auto ide fenoemenalno na putu - ide, preglednost mu je veca neg u bilo kom drugom autu, jedino kabriolet ima bolji preglednost (al, pozadi). . . Al' zato ne da zna da ostavi na sred puta, neg se ne zna. . . Mene je do sad nekoliko pita tako ostavljao, delovi ~ moz' to i jeftinije u svakom slucaju sto se mene tice vise nikad u dijamantsku zvezdu (osim ako nije EVO X ali to je vec druga prica). . . Inace konkretno ovom taj motor od 3 litra i nije bas najbolji izbor. Bolje ici na 3.5 litra. Vise snage a manja potrosnja. . . A posto je i automatik ispod 15 litri po gradu nema sanse. . .