Da zaplačem što od besa to i od muke

Sad sam razgledala neke slike od pre 20 + godina i kad vidim kako sam bila mršava suze mi vrcnule na oči

Da li vi tako zaplačete kad vidite svoje slike ? I šta je vaš rastuži dok ih gledate ?

P.s kad je noć veštica ? Sve da spalim i da trčim oko vatre :manikir:
pa valjda sam se opametio s godinama i samo napredak,nikad bolje nisam izgledao,znam da ti udaram zazubice al ko te sisa xixi

Sad sam razgledala neke slike od pre 20 + godina i kad vidim kako sam bila mršava suze mi vrcnule na oči

Da li vi tako zaplačete kad vidite svoje slike ? I šta je vaš rastuži dok ih gledate ?

zato ako si stalno prase kao ja nemas problema jedino moz da smrsasXD

- - - - - - - - - -

Sto bi ba zbog toga plak'o... moja lepota je neprolazna i neizbrisiva... :malav:

Potrebno je da i drugim korisnicima date reputaciju pre nego što je ponovo dodelite korisniku pica burek.

Naročito bi me rastužilo to kad bih videla kako je moj dragi voleo mene tada a sad ljubi drugu.
Ali ja ti reko šta da radiš a ti se uništavaš ritualima i veštičarenjem...
počni da živiš svoj život i stavi tačku na juče.

Мени дође да се самоубијем кад видим како сам глупа била у средњој школи што се тиче шминке и фризуре.
Nisi bila glupa, svi su tako izgledali, to je bio trend
Mislim da su divne te faze odrastanja sa čupavom kosom, jakom šminkom i šarenim krpama, sve uz ogroman nakit.
Profiliše se ukus vremenom ali to je sasvim regularna pojava kad si mlad:)

Back