solarnaeklipsa
Primećen član
- Poruka
- 921
Mojih ruku delo
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pa ja farbam onako jer ne umem obično da ih ofarbam, lakše mi da brljam.
Farbala sam tako prošle godinePa ja farbam onako jer ne umem obično da ih ofarbam, lakše mi da brljam.
Najljepša
Hvala <3Najljepša
Ova su prvo zavijana u salvete pa kapana boja na nju. Slično je sa paromFarbala sam tako prošle godine
Ako se ne varam to je tehnika: rešetka sa jajima iznad vrele vode pa se posipaju boje iz kesice po jajima, ili se varam?
Tom tehnikom, i kuvana u vinu, i dekupaž.....ma, nemam više živaca ni za ovakva kakva sam spremila![]()
Лепа јаја.
Hvala, Vojvoda.Лепа јаја.
To su nalepnice 'obuci jaje', ima ih in mojoj korpici.Једнобојно офарбана јаја на које се навлачи фолија са сликама.Техника моје снајице.
Да али се моја старија унука извештила да скине пажљиво те сличице и сачува их.Hvala, Vojvoda.
To su nalepnice 'obuci jaje', ima ih in mojoj korpici.
Uradim 5-6 na taj način.
Takva kružna sličica otežava ljuštenje, ali je deci zanimljivo.
Lepo oslikano samo prsti kad Gospod daje blagoslov da budu formirani kao ИСХС где је И усправно,С је благо савијено а остала три обраѕују Х и С.
umetnička sloboda izražavanja , dobro je i tolikoLepo oslikano samo prsti kad Gospod daje blagoslov da budu formirani kao ИСХС где је И усправно,С је благо савијено а остала три обраѕују Х и С.