zidnipiknik
Primećen član
- Poruka
- 642
Ja mislim da on pokušava da napravi matematički harem
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
da, da... opipava terenJa mislim da on pokušava da napravi matematički harem
Ај што си побегуља, него си и повратница.Evo vratila sam se. Da ne misliš da cvikam od tebe.
I da ti kažem i objasnim.
Tako je. Rekao si ništa.
Eto dopuniću - ništa korisno i konkretno.
Ne treba tako nego treba ispravno. Ovo je tebi nešto. Dobro. Lepo sam te pitala da napišeš šta je rešenje tvog primera a ti ignorišeš i zezaš i izvrćeš. I sad meni da bude neprijatno. A zašto.
Šta je tema.
Ništa, devojke, polako mi put podnogeda, da... opipava teren
Да јбт, све ме женске спопале, не знам гдје да ударам... а у нешто се ударати мора...da, da... opipava teren
Ma baš me briga.Lule tera do kraja, pa ko živ ko mrtav![]()
Pa lepo sam namirisala nameru.Ja mislim da on pokušava da napravi matematički harem
Џаба си се враћала, сад стани на крај реда.Ma baš me briga.
Pa lepo sam namirisala nameru.
36/3*2*1 није исправно записано, није једнозначно, па се не може ни срачунати. Е сад ако треба да се крвавимо, удри!pa dobro, ajde sad napiši šta je u pitanju pošto je očigledno da više odgovora neće biti
to je, što je
napiši, ja se neću složiti sa tim pa da zakrvimo
Jesi li ti čuo za priču Čobanin i vukЏаба си се враћала, сад стани на крај реда.![]()
36/3*2*1 није исправно записано, није једнозначно, па се не може ни срачунати. Е сад ако треба да се крвавимо, удри!![]()
Прешли смо са Матавуља на басне?Jesi li ti čuo za priču Čobanin i vuk
Nisam spominjala Matavulja, s nekim si me pobrkao.Прешли смо са Матавуља на басне?
Ова басна би ваљда требало да буде некакав метафизичко-метафорички „одговор” на просто питање: Како ТАЧНО гласи то правило „с лијева на десно”? Машала! Баш онако прецизно, математички.Nisam spominjala Matavulja, s nekim si me pobrkao.
Ali zato basne i priče znam sve.
Evo ti jedne...za laku noć.