Пилипенда
Veoma poznat
- Poruka
- 13.816
Колико је:
а) 36/3!=?
б) 36/3*2*1=?
и зашто није?
а) 36/3!=?
б) 36/3*2*1=?
и зашто није?

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Прво ме занима колико испадне под а) и б).Faktorijel nije aritmetička operacija, nego funkcija. Ona se u ovom slučaju tretira kao atribut trojke.
Kao i kvadrat
3*4^2
Pohvala, pohval! I to od Pilipende, moja ti!Šta je nagrada?![]()
Може, за оба тачна одговора. Кад их буде.6
24
Može li pohvala, može li, može li!?
Pod a) može da se čita kao 12 nije jednako znak pitanja. I odgovor da bude - TПрво ме занима колико испадне под а) и б).![]()
On bi povalio, ne bi taj pohvalio nema šanseI
Pohvala, pohval! I to od Pilipende, moja ti!
Šta je nagrada?![]()
Pogrešila sam!? Pašću mrtva sad na mestu!Може, за оба тачна одговора. Кад их буде.![]()
Ош да ти за(х)валим једну?On bi povalio, ne bi taj pohvalio nema šanse![]()
Питај Ћеру, она јуче изашла из школе.Pogrešila sam!? Pašću mrtva sad na mestu!
Onda jedino ako pre svega ! ide uz = pa da se kaže "nije jednako"
Alo, skoncentriši se na temu, nemoj se zajjebavati, nemam ja ceo dan da ispadnem znaočkinja matematike!Ош да ти за(х)валим једну?![]()
Pa i ja sam prekjuče, pa se obrukala!Питај Ћеру, она јуче изашла из школе.![]()
Е ако си знаочкиња, онда је све како ти кажеш. Тако прописује нови родноравноправни закон.Alo, skoncentriši se na temu, nemoj se zajjebavati, nemam ja ceo dan da ispadnem znaočkinja matematike!
Dobro, nije prekjuče, jer sam sad pokušala da se setim kako ide Pilipenda, a ne mogu! A sećam se da sam volela tu pripovetku! Neko siromaštvo je biloPa i ja sam prekjuče, pa se obrukala!
Saću opet da razmislim, ali ako promašim, da si reko!Е ако си знаочкиња, онда је све како ти кажеш. Тако прописује нови родноравноправни закон.![]()
Слаба си ти читачкиња!Dobro, nije prekjuče, jer sam sad pokušala da se setim kako ide Pilipenda, a ne mogu! A sećam se da sam volela tu pripovetku! Neko siromaštvo je bilo
Ali ti si dobar uvređivač!Слаба си ти читачкиња!![]()
Ево могу и одмах: Промашила си!Saću opet da razmislim, ali ako promašim, da si reko!
Čekaj da dođem kući pa ćemo se porefenat'Ош да ти за(х)валим једну?![]()
Znači odgovor ne postoji jer ćemo svi nekad umreti!?Ево могу и одмах: Промашила си!![]()
Куш ми у кућу јбт?! Чек да све браве позакључавам! И резу ћу навућ!Čekaj da dođem kući pa ćemo se porefenat'![]()