Da vas vidim danas

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nece, evo slika.:cool: Ja u trudnickim farkama i moje musavo ogledalo koje dzabe cistim dva puta dnevno.:evil:
Pogledajte prilog 176370

Добро изгледаш овде...одлично:ok:

него размишљам нешто,... да ти поставим једну своју сличицу,
па да је избришем, да не виде остали (не морам баш нагло да кренем да их постављам
:zcepanje:

ti detalji na jakni mi ne idu uz tebe...nem pojma što...:D

Ahaaa, to nisu detalji na jakni nego bolero ispod jakne. :D Koristim ga za klizanje da mi ne bude hladno i puno je mekan.
Evo slika njega bez jakne da ga vidis.
Pogledajte prilog 176477
Slikao me je kolega u pushionici kad sam se izbedachila i zamislila u toku caskanja o strajku. Ta boja lepo ide uz lice, cini mi se. Inace sam tog dana imala jako gadne podocnjake i sve mislim da mi je tirkizna boja ublazila to pa se na slici maltene ne vide.

Ahaaa, to nisu detalji na jakni nego bolero ispod jakne. :D Koristim ga za klizanje da mi ne bude hladno i puno je mekan.
Evo slika njega bez jakne da ga vidis.
Pogledajte prilog 176477
Slikao me je kolega u pushionici kad sam se izbedachila i zamislila u toku caskanja o strajku. Ta boja lepo ide uz lice, cini mi se. Inace sam tog dana imala jako gadne podocnjake i sve mislim da mi je tirkizna boja ublazila to pa se na slici maltene ne vide.

jeste, prelepa si, zaista, svi konplimenti :kiss:

Fotografija0541.jpg
Fotografija0548.jpg
Fotografija0542.jpg
Photo0015.jpg
Photo0012.jpg

Савршено!
Ништа не може да улепша слику као присуство ових малених анђелчића!

ЗАТО ми је ова Јекина слика НАЈ, НАЈ,..од свих које је постављала..

attachment.php

http://forum.krstarica.com/showthre...idim-danas?p=16955129&viewfull=1#post16955129

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back