Only Beer
Buduća legenda
- Poruka
- 29.775
Pa nisam reko debela samo da su joj malo butke jace![]()
Kad ces da kacis tvoju sliku?

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pa nisam reko debela samo da su joj malo butke jace![]()

Kad ces da kacis tvoju sliku?![]()

Sinoc, na Gibonnijevom koncertu
![]()
![]()
[/URL] Uploaded with ImageShack.us[/IMG]![]()
Субота, тамбураши, у дивном друштву...
После сам мењала кафану, али немам фотке оданде, што није ни лоше, ионако нико не би смео да их види...![]()
evo i mene,ne bas danas.izdrzala sam da se ne kacim od prosle nedelje,pa sad jedna pozerska
Večernja varijanta...![]()
Eno i mene-mašem sa trećeg prozora levo na drugom spratu.
A-a ...
Los termin si izabrala za posetu Beca.

Steta sto tebe nisam konsultovala
Za sto prvi put u Becu ni jedno vreme nije lose vreme, iako pamtim i bolje dane tamo.

u bre smokvo kako si dobra... kako privlačno tijelo... pazi grudi, kuk, nogu... izvini ako je vulgarno obraćanje, ali je meni pala vilica
vanda, ti izgledaš kao neko za koga bi muškarci dušu đavolu prodali, samo da zatražiš
edit: čitam šta sam napisala za vandu, i najednom mi zadjelova glupo, da ne može gluplje... jer ispade kao da napisah da si samo hebozovna, a nije to ono šta tedoh...
htjela sam napisati da zračiš nekom nevjerovatnom harizmom, pa sam tu nekako uplela ove muškarce...
šta se ja sada pravdam, kada se niko nije uvrijedio![]()
To je piĐama...Tjero malo te ukrupnjava ova trenerkica..il si se popunila a![]()

kakko li te nije mrzelo da ovoliko seckaš drugu sliku....
divna pidđama...jer facu kao i obično ne vidimo

a ovo je slika kako sam zgrešila sa toplom čokoladom pa kašičicu ne vadim iz usta
[/URL][/IMG]![]()

nije samo lepa,nego i milo izgleda.onako ti srcu drago kad je vidis

a ovo je slika kako sam zgrešila sa toplom čokoladom pa kašičicu ne vadim iz usta
[/URL][/IMG]![]()