Da vas vidim danas

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
na ovoj temi se ne potenciraju robne marke. nije zabranjeno, ali nije ni pozeljno. niko nije pominjao ni vs, a ni kineze, niti se hvalio time.

...tema je sta nosim danas - naravno da me ako mi se nesto svidja interesuje i marka i cena i kvalitet... kad ti se drugarica pohvali sa novom haljinom zar nije normalno da je upitas gde je kupila i koliko je platila.....ako to neko napise ne mislim da se hvali

tema je da vas vidim danas,
ne sta si obukla
ja sam se danas slikala i okacila u potkosulji

a to posto je,imala sam fazu da za sve sto vidim pitam posto je,nema veze jel jaja il cipele.ne znam sto mi je to bilo vazno,i onako zaboravim sve za 5 min

... i moja JLo haljina :heart:... do koje cifre je na ovoj temi dozvoljeno hvaljenje :think:

... treba ukinuti i sajt victorie secret i samo kinezima dozvoliti da se hvale po internetu :super:

...tema je sta nosim danas - naravno da me ako mi se nesto svidja interesuje i marka i cena i kvalitet... kad ti se drugarica pohvali sa novom haljinom zar nije normalno da je upitas gde je kupila i koliko je platila.....ako to neko napise ne mislim da se hvali

...koliko je to kg jabuka za gladnu decu...mislim ta tvoja JLo 'aljina...??? :mrgreen:

...ova tema je Da vas vidim danas...i u prvom postu se vidi u chemu razlika izmedju ove i tobom navedene teme...;)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back