Da vas vidim danas

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
a vidiš meni nije lep....
ali jeste intrigantan na mnoge načine:i komentarima i pesmama koje piše i pesmama koje sluša
i onda nije ni previše važno kako izgleda...
a ja takvog jednog već imam i moj je skroz-naskroz :heart:, pa sad druge mogu mirno da hvalim:)

Cico lep je, prijatan, kulturan, vaspitan, osecajan, oslushkuje druge dok prichaju, pazljiv mushkarac, dzentlmen, o pisanju da ne govorim...zamisli sve ovo u jednom mushkarcu...uh shto nemam tu cerku, odmah bi ga isprosili...Divan je i tachka.:heart:

Cico lep je, prijatan, kulturan, vaspitan, osecajan, oslushkuje druge dok prichaju, pazljiv mushkarac, dzentlmen, o pisanju da ne govorim...zamisli sve ovo u jednom mushkarcu...uh shto nemam tu cerku, odmah bi ga isprosili...Divan je i tachka.:heart:

...kako je lepo kad neko, nekog tako može da pohvali, onda to opet znači da
se lično poznajete...ja samo mogu tako da hvalim nekog koga baš, baš znam...;)

:)jeste...neka shvati kako ko hoce, ne zanima me...samo znam da sam bogatija za poznanstvo tako divnog choveka, tako divnog mushkarca...kakva harizma...ne mogu vam opisati...:)

...zar je uopšte bitno kako će ko da shvati...a uostalom zar još uvek ima onih koji
ne veruju u muško ženska prijateljstva...:eek:
....ja svoje muške prijatelje ni ne gledam ko muškarce već samo kao prijatelje, a tu
je velika razlika...:think:

...zar je uopšte bitno kako će ko da shvati...a uostalom zar još uvek ima onih koji
ne veruju u muško ženska prijateljstva...:eek:
....ja svoje muške prijatelje ni ne gledam ko muškarce već samo kao prijatelje, a tu
je velika razlika...:think:

Da, ne zanima me u pravu si...zato sam i napisala...
Ja verujem u ta prijateljstva jer ih imam i mislim da je to bash lepo, kada se mushkarac i zena razumeju kao dva choveka tu nema nishta loshe, samo lepo.
Kada kazem mushkarac, ne mislim da sam ga imala kao mushkarca, vec kroz razgovor sam ga posmatrala i "skenirala"(oprosti Dijeneche), zaista mislim da je divan i kao mushkarac...:heart:

Poslednja izmena:
Da, ne zanima me u pravu si...zato sam i napisala...
Ja verujem u ta prijateljstva jer ih imam i mislim da je to bash lepo, kada se mushkarac i zena razumeju kao dva choveka tu nema nishta loshe, samo lepo.
Kada kazem mushkarac, ne mislim da sam ga imala kao mushkarc, vec kroz razgovor sam ga posmatrala i "skenirala"(oprosti Dijeneche), zaista mislim da je divan i kao mushkarac...:heart:

....:ok::ok::ok:

ja se bas nesto i ne razumijem u modu i stilove, ali meni ova druga kombinacija nesto ne valja
kajis bas grubo djeluje, kao da mu nije mjesto ru
a i cipele na ovakve carape... i to mi je promaseno

mora li ici kaisic na haljinu?
i na prvoj kao da ne lezi

na haljini je prdvidjeno da kais ide tu,fino legne, meni je u sustini haljina bez njega potpuno bzv:)
sa cipelima i ja imam dilemu, zato i postavih slike.. prve su ok ali mi se druge svidjaju:lol:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back