Ванда
Elita
- Poruka
- 18.051
Ах, Марлон и Којот, Чанг и Ченг, заувек нераздвојни... 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Ах, Марлон и Којот, Чанг и Ченг, заувек нераздвојни...![]()

Ma eto ti je, kad si toliko zapeo, mani se ionako više sviđala dok je bila MALO veća.
Ja sam, osim u Zaginu, jako naložen na guzu još jedne... pardon, još dve... ne, ne,
biću iskren i priznati da nisam naložen, ali mi se dopada još nekoliko desetina guza
mojih šećera. Zaboga, kakav bih ja Čuvar bio, ako bih krenuo sa podvajanjem guza svojih kockica?![]()
E taj, dušo, jeste - baš taj!Jes' to onaj marksista opet klonirao?
Uvek sam se pitala zašto se u svim svojim publikovanim biografijama stidi toga da je diplomirao - na filozofsku temu, bog da mu prosti --- na katedri za marksizam?
To mu dođe kao da pljuneš na svoja uverenja, taman bila i pogrešna, ili.... kao da si se udao iz koristi...
Izabrao si pogešan dan, milidragi, dosadno...

sta se ovde desava veceras? 
"Al' tebe volem to je fakat, ti si mi ljubav jedina...""Ludnica je kanda otkljucana sirom ostala, prover'te molim "

sta se ovde desava veceras?
![]()

"Al' tebe volem to je fakat, prodaću onu našu kućerdu na lakat..."

ja se spremih za 10 strana slikica a ono svadja
Mole se moderatori da brisu postove vezane uz svadju da mogu pregledati slike![]()

E taj, dušo, jeste - baš taj!
Obećavam da neću više, mila.![]()

Наравно да бих више волела да те видим неистранжирану, Марице!
Али, каиш је занимљив.

)
"ljubav je teret pregolem, al ni to sto te tol'ko volem...ne volem "
Laku noc životinjo Kojotska !
Laku noc moje klanske druge i sve ostale koje to nisu a volemo se ko da jesu![]()
Ma šta te briga za poverenje, ovo će ionako moći da čitaju do jutra, dok Kvinsi ne dođe i počisti lom koji smo napravili. Reći ću ti još nešto: on možda ima sve, aliI da ti kažem još nešto, ali u poverenju, da niko ne pročita.
Ti i on imate sve. Tačnije imaćete sve - onoga dana kada prestanete da se takmičite i shvatite da je svaki od vas, sa svim manama - čudo prirode - i dovoljno dobar baš onakav kakav jeste.
Da vero.
Mada....jeste obojica ropmperikoljoni. Takođe, stvarno

Maco, bila sam na pilatesu i jedva sam živa...![]()

bravo chichak
kako sam mogla zaboraviti
dan d, ili ti dan P![]()