Da vas vidim danas

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ma eto ti je, kad si toliko zapeo, mani se ionako više sviđala dok je bila MALO veća. :cool:

Ja sam, osim u Zaginu, jako naložen na guzu još jedne... pardon, još dve... ne, ne,
biću iskren i priznati da nisam naložen, ali mi se dopada još nekoliko desetina guza
mojih šećera. Zaboga, kakav bih ja Čuvar bio, ako bih krenuo sa podvajanjem guza svojih kockica? :cool:

Jes' to onaj debil-dr. marksista opet klonirao?

Uvek sam se pitala zašto se u svim svojim publikovanim biografijama stidi toga da je diplomirao - na filozofsku temu, bog da mu prosti --- na katedri za marksizam?

To mu dođe kao da pljuneš na svoja uverenja, taman bila i pogrešna, ili.... kao da si se udao iz koristi...

Izabrao si pogešan dan, milidragi, dosadno...

Jes' to onaj marksista opet klonirao?

Uvek sam se pitala zašto se u svim svojim publikovanim biografijama stidi toga da je diplomirao - na filozofsku temu, bog da mu prosti --- na katedri za marksizam?

To mu dođe kao da pljuneš na svoja uverenja, taman bila i pogrešna, ili.... kao da si se udao iz koristi...

Izabrao si pogešan dan, milidragi, dosadno...
E taj, dušo, jeste - baš taj! :hahaha:

Obećavam da neću više, mila. :cool:

I da ti kažem još nešto, ali u poverenju, da niko ne pročita.

Ti i on imate sve. Tačnije imaćete sve - onoga dana kada prestanete da se takmičite i shvatite da je svaki od vas, sa svim manama - čudo prirode - i dovoljno dobar baš onakav kakav jeste.
Da vero.

Mada....jeste obojica ropmperikoljoni. Takođe, stvarno

"ljubav je teret pregolem, al ni to sto te tol'ko volem...ne volem "

Laku noc životinjo Kojotska !

Laku noc moje klanske druge i sve ostale koje to nisu a volemo se ko da jesu :)
j63gog.jpg

Uh, Šiki, što se ne preseliš u Mesto nenormalne lepote - bilo bi ti nenormalno lepo sa mnom... Doći takva, bez igde ičega, ne moraš čak ni peškirić da nosiš. :cool:
I da ti kažem još nešto, ali u poverenju, da niko ne pročita.

Ti i on imate sve. Tačnije imaćete sve - onoga dana kada prestanete da se takmičite i shvatite da je svaki od vas, sa svim manama - čudo prirode - i dovoljno dobar baš onakav kakav jeste.
Da vero.

Mada....jeste obojica ropmperikoljoni. Takođe, stvarno
Ma šta te briga za poverenje, ovo će ionako moći da čitaju do jutra, dok Kvinsi ne dođe i počisti lom koji smo napravili. Reći ću ti još nešto: on možda ima sve, ali
ja sam ljubomoran na pažnju kojom ga ti obasipaš, na bujicu strasti koju on pokreće
u tebi, na poslednji atom snage koju ulažeš na Politici naprežući svoja raskošna pluća do granica izdržljivosti... Jednom rečju, zavidim mu na količini strasti koju mi redovno
otima od tebe! Čak i dog ga nemilice vređaš i čašćavaš uvredama koje bolje ne bi osmislio ni čitav Lindin i Šikijev klan na Ženama, osećam da taj deo tebe nepovratno odlazi njemu, da mu posvećuješ ne samo veću pažnju i više emocija uopšte, već...

Neću vuše da se otvaram, dosta je bilo za večeras.
Laku noć.

Otišao sam.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back