Da vas vidim danas

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
:rotf:
Ako hocete da izgubite na samopouzdanju idite u Budvu
Ja toliko lepih i prezgodnih devojaka nisam videla nigde koliko na Slovenskoj plazi
Bilo je smesno kako sam puna sebe posla prvi dan na plazu, da bih vrlo brzo konstatovala kako sam sto se tice konkurencije negde medju srednjim:lol:
I tako sam se potresla. tri noci nisam spavala (sala, sala):lol:
Ali cinjenica je neumitna - dolaze mladje i lepse, a i moje dete je vec skoro u pubertetu
Tek sam shvatila kako godine polako dolaze kad sam cula da jedan vrlo zgodan momak u autobusu ima samo 16 godina :zaprepascenje:
OTu se malo utesih i pomislih dobro je, jos se provlacim u dvadesete:lol:

... i ti si zgodna :ok: ... te zgodne najvise volim da gledam uvece kako se vracaju kuci same, namontirane i bose sa stiklicama u ruci :super::super:

Uploaded with ImageShack.us

...u budvi danas kisa, nema kupanja na plazi

...ne bi andrea ni primetila te čike, da jedan nije pao sa svog drveta, dok je prolazila naša slatka mala forumašica....

...hvala za to slatka al niko jos nije pao sa drveta zbog mene...evo jos 1 morska al iz grcke

... prestala kisa, odoh u setnju a mozda i na plazu... ricardovu :D

....baš si slatka:lol:...ako ti ne smeta evo ti jedan savet, vrlo brzo posle kiše
prigreje sunce, i možeš da se kupaš, znači nikad u šetnju bez opreme za plažu...:lol:

linda raducka

sa kolegama
evo tu su svi,i benedikt(gore) i zerald, i dekoraterka (narandzasta)
hehe
Ova sa kolegama mi je diiivna slika! Bas se vidi da vam je lepo na poslu.
I ti si mnogo lepa bre. Nisam te ovako zamisljala. Mislila sam da si crnka. Super ti je kosa.
Hvala drage moje za komplimente
Vratila se s lekarskog i u ponedeljak vozim zvoj prvi cas
A ovde se turam dok od muza prebacim slike na komp, ima divnih slika stvarno!
Upisala si voznju!!!!
I ja treba da upisem voznju, nadam se od septembra.
Kakva su ti iskustva za sad? Ja sam nekako skroz rezervisana po tom pitanju...
Gde ides na voznju? Meni bi odgovaralo kad bih nasla neku dobru skolu na Novom Beogradu. Kad treba da pocnem da skupljam papire i da se upisem i sl da bih krenula od 1. septembra? Sta mislis?

... i ti si zgodna :ok: ... te zgodne najvise volim da gledam uvece kako se vracaju kuci same, namontirane i bose sa stiklicama u ruci :super::super:

...u budvi danas kisa, nema kupanja na plazi

hahahah

tako sam ja bila extra riba u CG godinama...:D

ali ne da sam se super provodila...sad kad vidim namontirane devojke da se zezaju same i idu kuci same..meni krivo..:rumenka:...tos u mi bili najlepsi dani u zivotu, potpuno bezbrizni, bez obaveza...

nije svima stalo do sexa ili veze u svakom trenutku...

Ova sa kolegama mi je diiivna slika! Bas se vidi da vam je lepo na poslu.
I ti si mnogo lepa bre. Nisam te ovako zamisljala. Mislila sam da si crnka. Super ti je kosa.

Upisala si voznju!!!!
I ja treba da upisem voznju, nadam se od septembra.
Kakva su ti iskustva za sad? Ja sam nekako skroz rezervisana po tom pitanju...
Gde ides na voznju? Meni bi odgovaralo kad bih nasla neku dobru skolu na Novom Beogradu. Kad treba da pocnem da skupljam papire i da se upisem i sl da bih krenula od 1. septembra? Sta mislis?

Ja sam upisala auto skolu Pravo u Piramidi na preporuku koleginice
Papire - imas samo lekaRSKI KOSTA 2.100, daju ti u auto skoli upit za Ristic i tamo sve zavrsis
Obuka je 20.900 za bolja vozila, 18.900 za Juga
Polaganje testova 3.300, polaganje voznje 3.300
Cd s testovima 200 kinti, a 1.000 je knjiga s testovima
Imas i na internetu ovu auto skolu
Ja pocinjem s voznjom u ponedeljak, pa cu na temi Dobad dan i laku noc pisati utiske

Da ne spamujem vbise ovde....
:cmok:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back