Da vas vidim danas

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
pa jest i to sto kazes..
ovde svi imaju kamin..
loze se na te stvari..
mozda i jeste u pitanju romanticno vece..
a i krzno od bele mecke je jako popularno..:)

edit: :lol: sto me nasmeja bundeva..
btw ovde niko u kuci ne pusi..ali niko..
zimi je posebno zanimljivo posmatrati komsiluk..
tacno sam uhvatila ritam..kada ko ima pusacku krizu..
i ko kome pravi drustvo.
i svi se smrzavaju..
ali redovno uzimaju svoju dozu nikotina..
neki su doduse vise ispred kuce nego u njoj..

Poslednja izmena:
evo mog danasnjeg ulova
vrlo sam zadovoljna :klap:

Prilozi

• DSC03075.jpg
    DSC03075.jpg
    39,9 KB · Pregleda: 35
  • DSC03077.jpg
    DSC03077.jpg
    50,7 KB · Pregleda: 35
  • DSC03078.jpg
    DSC03078.jpg
    62,5 KB · Pregleda: 31
Данас сам пола дана била у шопингу са ћеркама..:).....куповале ствари за море...а онда смо морале да седнемо да бих дрмнула јенду кафу батргачу јер ме је ужаассно болела глава....(одатле тај сморени поглед :lol:)

danas.png

Данас сам пола дана била у шопингу са ћеркама..:).....куповале ствари за море...а онда смо морале да седнемо да бих дрмнула јенду кафу батргачу јер ме је ужаассно болела глава....(одатле тај сморени поглед :lol:)

danas.png

Meni pogled ne izgleda smoreno, bas si lepa i ti i haljina :super:

danas.png

Lepa slika Hellen, a haljina je mnogo lepa, boja i šara su predivne.:super:
btw, treba češće da "se" kačiš ovde, nešto si utanjila od prošle godine.

danas.png

..divno Hellen...e, sad se ja pitam kako izgledaš kad nisi smorena, ako:eek:

..prelepo ti stoje te boje...dopada mi se kad su vesele boje na letnjim haljinama,
nekom to jednostavno stoji, bolje rečeno ume da nosi.....:super:

..i ako mogu da primetim, tirkiz i sve te nijanse zeleno/plavo su baš popularne...:lol:

eriu, mocno
hellen, pretty, kao i uvek
kod mene - stikla od 11 cm drugi dan :lol: dnevnik bih mogla da vodim uz ove cipele
evo kako izgledaju uz belo suknjice, kucna varijanta iz profila da se vidi visina.
uzgred, to mnogo bolje izgleda uz usku, kratku suknju, ali nemam odgovarajuce boje da uklopim... za sada.

:super: preslatko :D

javi kada naucis hodati, ja nisam kupila jeftine prelepe stikle zato sno nisam mogla stajati u njima :zcepanje:
a, bas bi mi legle :aha:

thx
tehduk, danas je lakse nego juce a sutra ce biti lakse nego danas, i polako dan za danom, navici cu se. ja sam tek prosle godine pocela da ih nosim, uopste nemam onaj urodjeni osecaj lakoce u njima - ali hbm mu misa, naucila sam i teze stvari od hodanja u visokim stiklama, odbijam da priznam poraz :lol:
e da parka, i ja imam taj osecaj i bas trazim one uske suknje koje prate liniju tela iz tog perioda. naci cu sigurno nesto ali kao stvorene su za taj oblik :)

Poslednja izmena:
kako bre nema razlike, ja sam mislila da ce stopala da mi otpadnu, uopste stajanje na tolikoj stikli je drugacije, tacno znam o cemu pricas:lol:
posle kad stanem na osmicu, ko da sam u baletankama, mogla bih i na onu trku u stiklama:mrgreen:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back