Mr No
Legenda
- Poruka
- 51.588
Cekam da me Ema slika pa da joj otmem fon i odjezdim....
nije sigurno da njoj ostavim ajfon u rukama dok ja klizam...da ne dobiije noge![]()
Treba ti za GPS?

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Cekam da me Ema slika pa da joj otmem fon i odjezdim....
nije sigurno da njoj ostavim ajfon u rukama dok ja klizam...da ne dobiije noge![]()

si videla smokvicu?

Kompletan obilazak planiram na proleće...
Ko hoće samnom, nek se prijavi...![]()

![]()
"..dakleM..slushaj vamo..ja sad idem napolje...."
evo i moje kratko vidjenje beca
prva slicica je za vazdusastu,posto je rekla da pokusamo da nadjemo ovu radnju koja je zavucena.a ko pronadje moju drugu nogu na slici nek javi,dobije zvaku od mene.i za mene je ovo zona sumrakaPogledajte prilog 163652Pogledajte prilog 163651Pogledajte prilog 163649
druga slika je za cicka,koliko bre da stojim na ovom cosku?
treca slika je za...
kao ja fol romanticna na 150 metara iznad beca

Ali gde ti je bre noga? Izgleda strašno...

vala fol ili ne mislim da je ovo tvoja najlepša slika na forumu
ne mogu da spavam cicak,vec deset dana zaspim posle 3 ustajem u 7 i moja omiljena pesma je "hodam sad kao zombi..."
ja sam videla verovatno vecinu sto je trebalo da se vidi od beca i to za dva i po dana,sto mu znaci da imam kajganu u glavi od podataka i utisaka
hotel je mnogo dobar na ivici jezera,da sam imala pecaljku,mogla sam da zabacim,a za dorucak smo imali od ptice mleko,sto bi znacilo da sam jela ko manijak budjavog sira i dimljenog lososa...
dobro je povezan sa centrom vozom,mada je daleko,pola sata.al zato je pored trznog cetra
ja sam ga poharala,jer su pare morale da se potrose,da se ne ubudjaju.snizenja uopste nema,kao u delta sitiju
ne vredi,citam vise puta,al ne razumem sta si rekla.jel mi ova u belom dzemperu najlepsa slika koju sam do sad kacila?
ne vredi,citam vise puta,al ne razumem sta si rekla.jel mi ova u belom dzemperu najlepsa slika koju sam do sad kacila?
moje novo aljinče...: )
biće nošeno sutra, ne zvala se ja BJ
![]()
![]()
na brzinu sam slikala al avaj...![]()

evo i moje kratko vidjenje beca
prva slicica je za vazdusastu,posto je rekla da pokusamo da nadjemo ovu radnju koja je zavucena.a ko pronadje moju drugu nogu na slici nek javi,dobije zvaku od mene.i za mene je ovo zona sumrakaPogledajte prilog 163652Pogledajte prilog 163651Pogledajte prilog 163649
druga slika je za cicka,koliko bre da stojim na ovom cosku?
treca slika je za...
kao ja fol romanticna na 150 metara iznad beca

lepa jano, i "mi" haljinu za trku imamo![]()

lepa jano, i "mi" haljinu za trku imamo![]()

Ova baby jane bas zna da se uslika