Da vas vidim danas

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
evo i moje kratko vidjenje beca
prva slicica je za vazdusastu,posto je rekla da pokusamo da nadjemo ovu radnju koja je zavucena.a ko pronadje moju drugu nogu na slici nek javi,dobije zvaku od mene.i za mene je ovo zona sumraka
Picture 192_resize.jpg
Picture 196_resize.jpg
Picture 198_resize.jpg

druga slika je za cicka,koliko bre da stojim na ovom cosku?
treca slika je za...
kao ja fol romanticna na 150 metara iznad beca

Prilozi

• Picture 178_resize.jpg
    Picture 178_resize.jpg
    30,8 KB · Pregleda: 50
prva slicica je za vazdusastu,posto je rekla da pokusamo da nadjemo ovu radnju koja je zavucena.a ko pronadje moju drugu nogu na slici nek javi,dobije zvaku od mene.i za mene je ovo zona sumrakaPogledajte prilog 163652Pogledajte prilog 163651Pogledajte prilog 163649
treca slika je za...

vala fol ili ne mislim da je ovo tvoja najlepša slika na forumu

ne mogu da spavam cicak,vec deset dana zaspim posle 3 ustajem u 7 i moja omiljena pesma je "hodam sad kao zombi..."
ja sam videla verovatno vecinu sto je trebalo da se vidi od beca i to za dva i po dana,sto mu znaci da imam kajganu u glavi od podataka i utisaka
hotel je mnogo dobar na ivici jezera,da sam imala pecaljku,mogla sam da zabacim,a za dorucak smo imali od ptice mleko,sto bi znacilo da sam jela ko manijak budjavog sira i dimljenog lososa...
dobro je povezan sa centrom vozom,mada je daleko,pola sata.al zato je pored trznog cetra:rumenko:
ja sam ga poharala,jer su pare morale da se potrose,da se ne ubudjaju.snizenja uopste nema,kao u delta sitiju

ne mogu da spavam cicak,vec deset dana zaspim posle 3 ustajem u 7 i moja omiljena pesma je "hodam sad kao zombi..."
ja sam videla verovatno vecinu sto je trebalo da se vidi od beca i to za dva i po dana,sto mu znaci da imam kajganu u glavi od podataka i utisaka
hotel je mnogo dobar na ivici jezera,da sam imala pecaljku,mogla sam da zabacim,a za dorucak smo imali od ptice mleko,sto bi znacilo da sam jela ko manijak budjavog sira i dimljenog lososa...
dobro je povezan sa centrom vozom,mada je daleko,pola sata.al zato je pored trznog cetra:rumenko:
ja sam ga poharala,jer su pare morale da se potrose,da se ne ubudjaju.snizenja uopste nema,kao u delta sitiju

Blizu kog tržnog centra si bila?:D

smokvi, nista od moje senke, mutna sam ;)
da nemam haljinu slicnu janinoj, ne bih ni sad okacila slike, nemam kvorum (citaj: dovoljno vremena) za forum :lol:
dodala sam jos jednu slicicu, gde se "vide" mutna narukvica i tzv pojas
:bye:

prva slicica je za vazdusastu,posto je rekla da pokusamo da nadjemo ovu radnju koja je zavucena.a ko pronadje moju drugu nogu na slici nek javi,dobije zvaku od mene.i za mene je ovo zona sumrakaPogledajte prilog 163652Pogledajte prilog 163651Pogledajte prilog 163649
treca slika je za...

lep izbor smokvice :)

lepa jano, i "mi" haljinu za trku imamo :D

meni se bems oduvek posebno dopadala :D

prelepa :heart:

ps: tako sam srecna sto je moja omiljena boja ove godine in :p

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back