Da vas vidim danas

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
grejala nekad cicak:p

5f4ti0.jpg

Imam ljubicaste i tirkizno plave cizme .
....

ja sam prava baba
gledam vas kako ste obučene i zavidim
onako iskreno
priznajem
ja sam totalno demode
za mene su cipele i čizme crne i braon i kraj
garderoba bela i crna
i puno puta poželim da promenim nešto, al ne ide....juče sam kupila dve kušulje, jedna je belo plava , a druga je bila nešto kao ljubičasto zoze ne znam ni je...i kad sam došla da platim stajala sam par minuta, premišljala se, vrtela ko krajnje sumnjivo lice, i kad mi je cura spakovala košulje zamolila sm je da mi ljubičastu zameni za naravno belu:dash:

kako uspete tako da ne budete poput mene vezane vreće, mislim da kad bih obula tirkizne čizme em ni sačim ne bi uspela da ih sparim, em imala bih imala utisak da svi bulje bap u moje čizme (što ne volim)

sa jedne strane ovakvo crno-belo carstvo (sapar komada stvari u drugoj boji, ili šarenih ali sa obaveznim belim icrnim) jeste zahvalno -sve se sa svim slaže, lako kombinuje i sl...a opet sve izgleda isto...

ne znam odakle da počnem:sad2:

Briga me za zimu, briga me za sneg...:lol:

Vunene haljine su mi prošlogodišnje otkriće. Kupljene iz nužde, a uvek nošene sa zadovoljstvom :D
A ove čizme obožavam, toliko da sam morala da kupim i crvene, u kojima se osećam kao šumski vilenjak :lol:
Možda uzmem i ljubičaste ove zime, ako ih još budu imali :zper:

IMG_1836.jpg
IMG_1840.jpg

A sad vas pozdravljam, imam neka važna posla da obavim :mrgreen:

IMG_1845.jpg

Vunene haljine su mi prošlogodišnje otkriće. Kupljene iz nužde, a uvek nošene sa zadovoljstvom :D
A ove čizme obožavam, toliko da sam morala da kupim i crvene, u kojima se osećam kao šumski vilenjak :lol:

Pogledajte prilog 86812 Pogledajte prilog 86813

Pogledajte prilog 86814

...Medo ja da sam na tvom mestu ne bi te haljinice skidala...extra ti to stoji..ne
oblači pantalone više sem u nuždi i to teškoj...:heart:

...čizme su baš slatke, ne znam kakve su crvene...sigurno lepe, pošto je meni
sve crveno lepo..pa nisam mnogo merodavna..ali model je baš, lep..;)

Pogledajte prilog 86812 Pogledajte prilog 86813

Pogledajte prilog 86814
Kao čovek koji se bavi unutrašnjom dekoracijom moram da pohvalim parket. Oduvek sam voleo tu klasiku, takozvanu ''riblju kost''.

Da opet ne bih izazvao salvu zajedljivih i nedobronamernih komentara, prokomentarisaću, mada to nije moj manir, gospodžu sa fotografije. Smatram da je osoba koja nosi tvoju vunenu haljinu veoma zgodna.
Nadam se da mi ko neće zameriti na ovom komentaru.

Kao čovek koji se bavi unutrašnjom dekoracijom moram da pohvalim parket. Oduvek sam voleo tu klasiku, takozvanu ''riblju kost''.

Da opet ne bih izazvao salvu zajedljivih i nedobronamernih komentara, prokomentarisaću, mada to nije moj manir, gospodžu sa fotografije. Smatram da je osoba koja nosi tvoju vunenu haljinu veoma zgodna.
Nadam se da mi ko neće zameriti na ovom komentaru.

:lol:
Preneću gospodži komplimente, biće joj drago :lol:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back