Da vas vidim danas 6

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ovo je stvarno bez veze.Pa nismo ljekari ili fitnes -instruktori. Nista sarm,ljepota samo sirova koza.......Oladite malo........Molim za mastu........

Gospodžo, ovo je tema sa fotkama forumaša a ne prva bračna noć.

- - - - - - - - - -

ne mogu da mere čija je piša veća, pa koriste pločice... neka se igraju deca.
meni je ova tema ionako neinspirativna i dosadna, tako da mi je svejedno šta će ko kačiti.

A šta oš da vidiš ?

U to ime, pile i kokos daju doprinos:

zuo3d3.gif

:heart:

Odma cu da se upisem sa jednom slikom, koja na Flirticu ima ocenu 5. Ako neko pita sta ce mi cvike u mraku, i moji drugari pre mene su se tako slikali.

Pogledajte prilog 362547

Ziivote naochare u mraku jooooj!!!!!

- - - - - - - - - -

Injao, stigao vol.6! :zaljubljena:
Evo da se udenem sa jednom reprezentativnom:
jutarnja-1.jpg
E Super si :cool:

- - - - - - - - - -

bogami ja uvek lepo prodjem s ovim zmijskim telom<3
ja-gif-1.gif

Da ti nisi od onih AA?Trtica!

Oho, šesta epizoda! Lepo :)
Konačno je i moja toshibica proradila,
Pogledajte prilog 362719

Slatka si :kpozdrav: ali tvoja tošibica te manje voli nego ti nju i oslovljava te sa "kreten". Pogledaj naziv na fotkama :lol:

- - - - - - - - - -

Aj sto su se tetke razbezale na Sta kuvamo danas i tamo negde, ali sto je i brat Hajlender zanemeo, a to je priznacete nesvakidasnje, obicno on retko ostaje bez teksta. :lol:

Pa kad nema materijala i džebane za paljbu.

Koga da opljunem kad se niko ne kaci ? Izvinjavam se obozavaocima ali nije do nas...nedostaju sirovine :lol:

hajde, da ne bude da smo sve zanemele posle fotografije ženske guze u gro planu,... pretpostavljam da većina žena ne zna šta da napiše, a da ne ispadne zavidna babetina ili malograđanka. meni ne smeta da zvućim kao neko ko puca od zavisti jer nemam takvo dupe da ga tresnem forumašima u facu, stoga evo koment.
mislim da je, osim što je dupe lepo, a i veš je lep, fotografija ništa drugo nego pokušaj provokacije, po meni prilično degutantan i nekako tužnjikav,, ali ko još mari za to šta ja mislim.
zategnuto žensko dupe, muška ruka između butina, koja valjda trlja šta se tu trljati ima. ništa što već nije viđeno i urađeno.

gospođice, lepe su ti ove outdoor sličice, deluješ raspoloženo i odmorno. :)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back