Da vas vidim danas 4

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ne znam brate posto su u maloprodaji, ja ih preko Sebastiana2 i Ramadana nabavljam po fabrickim cenama, ugrade se samo njih dvojica nekom marzicom na ime pretrpljenog straha i transportnih troskova i bog da nas vidi. :lol:

Kaze riba sto je tamo neki menadzer da jedna kosta >200.000 EUR (a imaju ih preko 70 izlozenih). Ja predlozio kolegi da maznemo Svarcenegera i da ga utopimo na ebay-u za 100.000. :mrgreen:

vidi Jane al nam je jepa :)

Ne lice bas.

Kaze riba sto je tamo neki menadzer da jedna kosta >200.000 EUR (a imaju ih preko 70 izlozenih). Ja predlozio kolegi da maznemo Svarcenegera i da ga utopimo na ebay-u za 100.000. :mrgreen:

Ne lice bas.
:lol: :lol: :lol: Cudi me kako su ti dozvolili da joj pridjes tako blizu. Budi srecan sto je tamo dozvoljeno fotkanje.

Poznavajuci Sebastiana i Ramadana oni bi i menadzerku maznuli i uvaljali je u pola cene. :lol:

@TEMA: Lepuskasta je Bogi, onako po manekenski, krhka i vitka, kao da nije ftn-ovka, ili mozda ni nije, nekad su te ribe bile onako temeljne, krupne, inace ne bi mogle da otvore ulazna vrata. :lol:

ajd ne zezaj, na prvi pogled pomisli da je ona

Brate mojne...samo potpaljujes neke stare traceve ovde, koje veze sa mozgom nemaju. :lol:

:lol: :lol: :lol: Cudi me kako su ti dozvolili da joj pridjes tako blizu. Budi srecan sto je tamo dozvoljeno fotkanje.

Poznavajuci Sebastiana i Ramadana oni bi i menadzerku maznuli i uvaljali je u pola cene. :lol:

Ne smeju figure da se diraju, ljube i sl., to su nam u startu rekli. Fotografisanje nije nikakav problem.

I ja bi menadzerku maznuo i uvalio joj...za dz cak. :mrgreen:

ko zna koji im je fetiš ... zavisi, ima raznih umova...

:eek:

w6.jpg

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back