Leon01
Buduća legenda
- Poruka
- 48.570
a vidi onu malu slatku rucicu![]()
:ljubim mu majku:
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
a vidi onu malu slatku rucicu![]()
To mi po niški, onaj durlanski niški be, umesto bre ...
Ne znam brate posto su u maloprodaji, ja ih preko Sebastiana2 i Ramadana nabavljam po fabrickim cenama, ugrade se samo njih dvojica nekom marzicom na ime pretrpljenog straha i transportnih troskova i bog da nas vidi.![]()
vidi Jane al nam je jepa![]()
Kaze riba sto je tamo neki menadzer da jedna kosta >200.000 EUR (a imaju ih preko 70 izlozenih). Ja predlozio kolegi da maznemo Svarcenegera i da ga utopimo na ebay-u za 100.000.
Ne lice bas.
Lice ...
Kaze riba sto je tamo neki menadzer da jedna kosta >200.000 EUR (a imaju ih preko 70 izlozenih). Ja predlozio kolegi da maznemo Svarcenegera i da ga utopimo na ebay-u za 100.000.
Ne lice bas.
ajd ne zezaj, na prvi pogled pomisli da je ona
![]()
![]()
Cudi me kako su ti dozvolili da joj pridjes tako blizu. Budi srecan sto je tamo dozvoljeno fotkanje.
Poznavajuci Sebastiana i Ramadana oni bi i menadzerku maznuli i uvaljali je u pola cene.![]()
Brate mojne...samo potpaljujes neke stare traceve ovde, koje veze sa mozgom nemaju.
Ne smeju figure da se diraju, ljube i sl., to su nam u startu rekli. Fotografisanje nije nikakav problem.
I ja bi menadzerku maznuo i uvalio joj...za dz cak.![]()
ma vazno da si ti imas mozga
Pa da ubalavite monitore, ..Ne smeju figure da se diraju, ljube i sl., to su nam u startu rekli. Fotografisanje nije nikakav problem.
Pa da ubalavite monitore, ..![]()
A?
![]()
Sto monitore?
I ti pocela da turas smajlija iz Bocvane?![]()
![]()
Pa da ne ljubu slike valjdail te voštane figure ko zna koji im je fetiš
A tambalamba balama .. ma nedostaje mi![]()
Pa da ne ljubu slike valjdail te voštane figure ko zna koji im je fetiš
A tambalamba balama .. ma nedostaje mi![]()
Ja sam iskljucivo pricao o vostanim figurama.
Za ovo drugo: mora da se salis.
Ja opet ne razumem, iz koje si sada priče?
Ja opet ne razumem, iz koje si sada priče?
KACHAVENDINE!!!!