Da vas vidim danas 4

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
:obozavam: :heart:
cek ja cu tebe,a ti prenesi borki
Jes, ti me OVOLIKO izbalaviš a ja da prenosim ovoliku težinu tvojih bala,
pa da posle krene priča po kuloarima:
- Vidi, vidi draga moja, eno ga onaj tamo, e to ti je kilavi Koja!
- Što kilavi?
- Ma pusti, izbalavila ga nedavno Smoki i zadužila ga da te njene bale prenese Borki.
- Uh, pa to je baš onako, mislim, balavo, ali što kilavo?
- Zato što je nesrećnika toliko izbalavila, da se od težine njenih bala jadničak presavio i iskilavio.
- A do Borke, je l' stigla makar jedna njena bala do Borke?
...

Poslednja izmena:
ja se sad nehotice ipak izbrisah oko usta
sad2.gif

Evo ti je Borči, doneo sam je na leđima pa je izbalavi neposredno. :lol:

Hebote, nisam verovao da su tvoja Smoki ustašca dom za sve nezbrinute bale Krstarova! :zbalavi: :obozavam:

Damo, kako s?

Ja isprobavam novu kameru, ista slika od sinoc

Pogledajte prilog 343398

Ćao mila :cao:
Kako si nam lepaaaaaaaaaaaaaa :zaljubljena:

Ja sam ok, hvala na pitanju... guram ;)
3x nedeljno zračenje, jedva čekam dete da pošaljem malo sa bakom i dekom u Beograd, da se odmorim :rumenka: grozna sam majka :lol:

- - - - - - - - - -

Ti si plavuša? Lepo ti stoji tako ta kapa, mislim da bi tamnija boja kose bila ok za tebe ...

Tamnoooo plava, braonkasta mi je kosa, ali mi je opala pa je baš kratka i sad nosim samo kape pošto mi se ne sviđa ni boja ni da budem polu ćelava i u rupama :aha:

Damo, kako s?

Ja isprobavam novu kameru, ista slika od sinoc

Pogledajte prilog 343398
Aha, tako dakle, poturaš Koji pod njušku svoje bajate fotke!
Dajem ti kojotsku reč da bih te poljubio najstrasnijim poljupcem na Krsti, toliko si slatka, ali
Smoki mi je pokupila sve bale iz usta, tako da su mi suva, suva, ma ne mogu da zinem, a i jezik mi se zalepio za gornje nepce.

Mogu trenutno da ti uradim samo ovo: :)

Mislim da si samo frustrirani kompleskas koji place i kuka, jer je neuspesan medju zenskim svetom.

Hajlajt tvoje price je da si potpuno prso i pao u depresiju zbog neke forumasice sa kojom si se godinama dopisivao i zaljubio se u nju, a po tvojoj prici se ispostavilo da je muskarac.

To je meni toliko tragikomicno i smesno-jadno da stvarno ne znam sta da ti kazem.

eh nisi ti video kitoja kad se svlaci pa jos crn :sad2:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back