Da vas vidim danas 4

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
ma Majki, zalud pricas...ljudi vole stereotipe ili eto, jednostavnije je reci svu su umetnici takvi i takvi...ili svi fudbaleri takvi ili svi muskarci ili sve zene, ...ili male zene obavezno nose stikle...:lol: svejedno...nego se malo potruditi i ukljuciti mozak i ostalo sto posedujemo pa proceniti ljude na neki malo drugaciji nacin od svrstavanja u grupe

Osh da kazes da nije istina? :rtfm:

Spameri :azdaja:

2j4ul51-1.jpg

zracis mackino dupe:evil:
kako te mackurine uzivaju kod tebe.a jos si uparila i pizamu uz nju :zcepanje:
Greota bre sto cura dobre nogice krije u pizami, da ja imam takve nikada ne bih nosio pizame. :deda: :)

... :heart2:
zaovine na tari srecko :zag:
:ok:
A Divka fura istorijske ture, prvo na Maglic, stazama partizana, a sada na Taru, stazama cetnika. :D

rad, rad i samo rad Majki :aha:
mislim, zvrljanje nije toliko lako kao sto misli Highlander :lol:

Repku sam ti već dao, a morao sam malo da te branim;), mada tebi ni to ne treba :ok:

- - - - - - - - - -

Greota bre sto cura dobre nogice krije u pizami, da ja imam takve nikada ne bih nosio pizame. :deda: :)

:ok:
A Divka fura istorijske ture, prvo na Maglic, stazama partizana, a sada na Taru, stazama cetnika. :D

Ma isto ti je to sve :lol:, mada izgleda za medalju :aha:

Osh da kazes da nije istina? :rtfm:

jok, evo ja u ravnom :(

a nije da ne volim stikle, volim...al ne mogu da pesacim u njima svako jutro 3 km uzbrdo do posla :lol:

- - - - - - - - - -

Repku sam ti već dao, a morao sam malo da te branim;), mada tebi ni to ne treba :ok:

nisi trebao ovo da napises,em sam mod, em sam zena...sad ces da budes proglasen za svasta, da ne nabrajam :lol:
kako god, dobro je da ima onih koji razmisljaju :)

jok, evo ja u ravnom :(

a nije da ne volim stikle, volim...al ne mogu da pesacim u njima svako jutro 3 km uzbrdo do posla :lol:

- - - - - - - - - -

nisi trebao ovo da napises,em sam mod, em sam zena...sad ces da budes proglasen za svasta, da ne nabrajam :lol:
kako god, dobro je da ima onih koji razmisljaju :)

E jbg što mi tako kasno reče :lol: ... Znaš koliko mi titraju zvončići što će me neko proglasiti za ovo ili ono, i šta će neko ko me ne poznaje misliti ili napisati o meni :cool:.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back