baby jane
Buduća legenda
- Poruka
- 44.496
Oce jednog dana verovatno: ))
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Jok mada kontam da bi voleli kao svaki roditelj da bude sto pre![]()
kao si lepa[/IMG]![]()
ala si ljubomoran lusi darlingpale te bre, sve od reda. zenska solidarnost, strana posle strane.
darling, sklona si gojenju od mladinih dana i to ti je pravi 'kompliment'.
mrzi me kolko oces, to je sto je.
smanji dozivljaj sa klopom.
divni ste svi!!!! zelim ti da svaki dan ubuduce uzivate sa osmehom na licuMogu ti reći i da uživam ! Dok sam momkovao bilo je često sumorno mada sam mogao raditi što god hoću .
Sada je puno više obaveza ali je puno veselije ! Hebiga , ne može se i jare i pare !
![]()
![]()
Nastavljamo seriju - WC selfi![]()
...iz manje otmenog bircuza, u 3h ujutro, put i-iz busa u wc i skljoc......
:heat:
ebes klonje.. kakva priroda, kava koza, kakav si kralj.. pa udajte se onda za naseg slonceta kad vam je sve potaman.. sve je lepo i kul, a na kraju cete se udati za ove u belosvetskim klonjama
***** vam strinina![]()
cek dok se zahvaljujemo da ja turim jednu koja nije za pohvalu,ja kao onaj djavo iz mi nismo andjelista cu kad ne mogu da odolim
![]()
...stigla si sa nogama u pravi čas da razrešimo misteriju...![]()
ja bih molila da mi se objasni, po cemu npr cicak moze da postavi fotku svojih nogu dok doji bebu, a ja ne mogu fotku svojih nogu u prirodi
hvala
...tvoje noge su uvek poželjne u prirodi...
- - - - - - - - - -
...i društvu...![]()
Dobro, ponovljena analiza dokazuje da ono nisi bila ti ( ali bio sam u pravu za nožni palac)
ne bi se ti `leba najeo sa onom profesijom![]()
cek dok se zahvaljujemo da ja turim jednu koja nije za pohvalu,ja kao onaj djavo iz mi nismo andjelista cu kad ne mogu da odolim
![]()
i ti sivegeta je otrovna![]()
i ovako..
![]()
![]()
ja bih molila da mi se objasni, po cemu npr cicak moze da postavi fotku svojih nogu dok doji bebu, a ja ne mogu fotku svojih nogu u prirodi
hvala