Da vas vidim danas 3

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ko hoce veceras da sedi napolju, mora pantalone i duge rukave da ima. :aha:

Hoces li da se sliknemo? :mace:

Pogledajte prilog 300126

Onda je dosao medica, da ukrade hranu mackama, a ja ga dograbila da se slika. :mazipsa:

Pogledajte prilog 300127

Tebe ne mogu da vidim, neće da mi otvori slike :think:

Sredila se za neke bitne sastanke na poslu u petak... bio je to jedan dug ali produktivan da i zasluzila sam bila na kraju istog da malo dignem noge na sto :heart:

Pogledajte prilog 300133Pogledajte prilog 300134

Bravo, šta ti je čelična volja :super:

....lepo, lepoooo...:D

....vazno je znati uzivati u klopi, a ne preterati:ok:

cekaj, to sad tako treba :think:

Pre par dana...proslava rođendanca...Pogledajte prilog 300260Pogledajte prilog 300261

Sinoć...Pogledajte prilog 300262 Jeste li znali da postoji bioskop na otvorenom u sred Bg-a?Pogledajte prilog 300263

Klopa je tu da opravda uvreženo mišljenje o debelim forumašicama koje samo jedu i goje se:malav:

Pre par dana...proslava rođendanca...Pogledajte prilog 300260Pogledajte prilog 300261

Sinoć...Pogledajte prilog 300262 Jeste li znali da postoji bioskop na otvorenom u sred Bg-a?Pogledajte prilog 300263

Klopa je tu da opravda uvreženo mišljenje o debelim forumašicama koje samo jedu i goje se:malav:

pile :super:
a i kolacic je :ok:

cekaj, to sad tako treba :think:

pile :super:
a i kolacic je :ok:

Kolač je brownies sa sladoledom i šlagom.

- - - - - - - - - -

jao dive,ti nisi normalna:sad2:
pile,moras na analizu...
koji su sad tvoji motivi kacenja dobrih nogu i nagovestaja dubljeg dekoltea....
a svi znamo ko si gde radis,kako ti se zove macka....:malav:

E u peršun. Šta ću sad? Da li da menjam posao ili da prefarbam mačku?:sad2:

- - - - - - - - - -

Inače na slici nisam ja nego platih nekoj ljubaznoj cici da je fotkam. Mislim otkud forumašica može da izgleda drugačije nego ovako....Pogledajte prilog 300266

Nije od danas, od prošle nedelje je. Ja sam ova sa manjim brkovima...;)
11j9r4i.jpg

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back