Da vas vidim danas 3

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
evo jedna gde se pridrzavam za zid i ceznjuljivo cekam mornara koji nikada nece doci....

- - - - - - - - - -

inace,imam par stotina slika ,jedna od drugarica nije ispustila fotoaparat deset dana:dash:
imam materijala da vas dozivotno smaram...

mnogo volim kad je tema ziva,onda se ne vidi koliko se ja cesto kacim:cool:
samo ne volim sto stavljate te male slicice

evo jedna gde se pridrzavam za zid i ceznjuljivo cekam mornara koji nikada nece doci....

- - - - - - - - - -

inace,imam par stotina slika ,jedna od drugarica nije ispustila fotoaparat deset dana:dash:

ova je odlicna! :ok:

ako ako, smo se kaci
ja cu za vikend u porec, pa cu onda ja da vas smaram :)

- - - - - - - - - -

Eeee Smoki, ova je za poster! :super:

adrenalin manijak! :super:
gotova si
zarazena! spasa ti vise nema!
od sada te gledamo samo u plavom :aha:
Ženo, ja ne spavam od kako sam skakala.
I ne mogu da dočekam fotke, a mužu sam rekla da mi kupi aerodrom da mogu ja da organizujem avanturistički turizam, da zarazim sve ljude oko sebe. Sve je lepše u dobrom društvu! :super:
Rekao mi je mm da sigurno ima povoljno da se kupi aerodrom i da nema problema, njemu ništa nije teško kad sam ja u pitanju. :lol:
Sve dame su u svom fazonu, a i ti Alisa...:lol:
Ova fotka je...:okok:
Vid ovu Jagu, od svih mojih fotki najviše joj se sviđa instruktor. :lol:

A zamisli kako tek muški hoće da je vide celu. :D
Ja volim kad stavi more, ali me nervira kad nema ni nje ni mora. :ljutka:

e al gledaj da ne stavljas uvek ono iz retrovizora,pa parce prsta,pa travu...ja bre ocu da te vidim celu !

mene vise nervira kad nje ima :mrgreen:

ebo vas patak, pa moram tako deo sebe da bi mogla da provucem lepu fotku mora, neba,drveta na temi
to je dozvoljeno
ako moze da se slika garderoba a zasenci lice, moze da se fotka i onaj ko fotka u retrovizoru
tako mi smokvo pocinje svaki novi serijal
eto vidis kakve su rekacije - stavi, nemoj da stavis, stavi al me nerviras :lol:
stavim stopala - saul pada u nesvest
stavim noge..stavi noge afro ed vice - divi ti li si
stavim sesi - komentar ebi se
stavim anfas - komentar sto si tako cupava
stavim anfas iz auta - koentar sto nosis cvike - pa ebovas patak jako je sunce,smeta mi
stavim pre neki dan fotku anfas nenasminkana ( a ja se kao sminkam :lol: ) komentar - nepristojan je necu da ga ponavljam

e ja cu stavim ono sto se meni svidja da bi neki imali materijala da pljuckaju i dalje :aha:

ebo vas patak, pa moram tako deo sebe da bi mogla da provucem lepu fotku mora, neba,drveta na temi
to je dozvoljeno
ako moze da se slika garderoba a zasenci lice, moze da se fotka i onaj ko fotka u retrovizoru
eto vidis kakve su rekacije - stavi, nemoj da stavis, stavi al me nerviras :lol:
stavim anfas iz auta - koentar sto nosis cvike - pa ebovas patak jako je sunce,smeta mi
stavim pre neki dan fotku anfas nenasminkana ( a ja se kao sminkam :lol: ) komentar - nepristojan je necu da ga ponavljam

e ja cu stavim ono sto se meni svidja da bi neki imali materijala da pljuckaju i dalje :aha:

Ja zamerki nemam, sem što ja nisam uživao u nekim od oni pejzaža :(

Inače raščupana sa cvidžama iz kola i ona "pokislo mače" su mi :zaljubljena:

Ni ja se ne penjem na merdevine ako nije nužda.
Na motor sam sela jednom u životu iz nužde i nikad više.
A skakati sam oduvek htela i sad sam odlepila skroz. Više nemam mira. :zaljubljena:
Skakala sam zakačena za ovog tipa. :zper:
Pogledajte prilog 292422

adrenalin manijak! :super:
gotova si
zarazena! spasa ti vise nema!
od sada te gledamo samo u plavom :aha:
:rotf:

Ako muz provali zasto je odlepila skroz i zasto ona vise nema mira i mogli bi je vidjati oplavljenu... :zcepanje:

to je dozvoljeno

Ma uslikaj drugaricu frontalno i okaci je, nek crknu, ko ih hebe :malav:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back