- Poruka
- 60.291
šta bi sa pura mocom 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
sad kad ste potrosili repke za preslatku kvinsinu bebicu,mogu ja da stavim svoje sesi koje sam obecala lindi?
ovo preslako mace je u stvari vreca buva,jos uvek se cesem![]()
aaa.. nozni kaziprst,, dobro si primetio.. onda ne bi trebalo da ga sece ovako konkavno, jer onda deluje da je jos manji
Jao i ti si lepo to primetio za sečenje. A jesi li video kako je uradila frenč?
Predji ti na domacu i zdravu hranu, neces morati onda da se stidis![]()
Ma ti si u pravu, ja bez big mek menija i bar dva cizburgera necu da ulazim tamo![]()
Samo da znaš da sam morao i cvikere da stavim pa sam jedva ukapirao šta je štae i da,da ne bih vise dobijala ovakve poruke,nemojte mi okretati sliku sa macom,dobro stoji,to mi nisu kolena![]()
Prvo sam bio ubeđen da su kolena i sav se izbečih da pronađem sesi...posle već nisam ni znao gde da ih tražima sta si mislio da su mi laktovi?![]()
Prvo sam bio ubeđen da su kolena i sav se izbečih da pronađem sesi...posle već nisam ni znao gde da ih tražim![]()
Prvo sam bio ubeđen da su kolena i sav se izbečih da pronađem sesi...posle već nisam ni znao gde da ih tražim![]()
Ma znam...ništa bez pipanja ne pronalazimOmatoreo si cim iz prve ne prepoznavas sesi![]()
da sad nije bas da komentarisem takve stvari,al nije,takav je samo ugao,ili se izrez malo pomerio
pa zar vam svima nije jedna malko veća _?
e ako pored tuqijeta zagledaš testise onda ebesh takav tuquikao i vama testis( al to ovde nećemo moći da proverimo
...a priroda i društvo su nepostojani
![]()
a sta si mislio da su mi laktovi?![]()