ja sam strvina koja se vucara kroz forum i na koju god temu da me baciš ja nemam šta da kažem

(na početku sam se izistinski dvoumila između prve i druge opcije

)
ljudi mnogo lažu i još više lažuckaju. ja sam to skontala relativno skoro i zaprepastila se potpuno.
ali ne mogu još da shvatim kad to rade namerno, a kad lažući sebe lažu i druge, jer valjda neke stvari ne mogu ni sebi da priznaju... možda i ja tako, otkud znam.
opet, to kako se ponašaju za šire narodne mase, a kakvi su kad se ogole, ma koliko različito izgledalo, negde je savršeno kompatibilno i uzročno-posledično povezano... i ako suviše dugo nosiš istu masku srašće ti sa licem (poslovica, da l' kineska, da l' japanska, ne sećam se više)...
e sad, ima i ta posebna kategorija hvalisavaca što sve znaju, sve umeju i u sve se razumeju... previše samouvereni likovi koji od polutačnih poluinformacija naprave izvor mudrosti, a od lenje pite kulinarski poduhvat i tome slično (kako su neki sigurni bez pokrića a neki nesigurni bez razloga), foliranti, bukadžije, samopromoteri, sujetni ljudi, ljudi koji vole da se dokazuju (al' nemaju čime pa moraju maglom) - svako valjda ima neki svoj razlog i ono što time dobija...