da vam vidim frajera danas I

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Adriana - Da si rekla bilo sta,ali da nemas momka,tesko je poverovati.Takva lepotica bez momka ? Samo pitam se,ko moze uopste biti tvoj momak ?
Kakve kvalitete taj treba da ima,da bi mogao da kaze:ja sam momak Adriane Lima.Mislim da takav momak,ako uopste postoji,da zivi samo u cudesnoj
zemlji Srbiji.Adriana,dodji u nas beograd.Najlepsi i najbolji momci,zive u beogradskom naselju,koje se zove,Labudovo brdo.Dodji,tamo te ceka tvoja zivotna
sreca.

ne volim kad je neko sa nekim da bi imao status osobe u vezi, iz dosade i sl. , a ovamo ceka bolju priliku...kad nekom decku kazem da imam decka, on kaze da to nije problem pa jasno mi je sta bi onda sa mnom...i nije mi jasno zasto se u pesmama velicaju gadovi koga "jos uvek vole" a on je "sa njom"...ma mora biti da ima i normalnih jos negde osim na forumu:(

...svasta ispisaste ...mozda se stide zato sto i nisu neki frajeri pa nece da kace:D

Poslednja izmena:
A kako to da su ovde sve forumasice udate ili srecno zauzete a tek mali broj forumasa je zauzeto?Bar prema onome sto sam ja video/procitao.Sve pisu "moj muz ovo-moj decko ono".Ali naj ozbiljnije.
Koja je to sila koja tera zauzete zene i slobodne muskarce na ovaj forum?

Ово је подфорум ЖЕНЕ, а шта тебе и теби сличне доводи овде, то ни милиција не зна.

п.с. Најозбиљније је једна реч.

A kako to da su ovde sve forumasice udate ili srecno zauzete a tek mali broj forumasa je zauzeto?Bar prema onome sto sam ja video/procitao.Sve pisu "moj muz ovo-moj decko ono".Ali naj ozbiljnije.
Koja je to sila koja tera zauzete zene i slobodne muskarce na ovaj forum?

Zene dolaze jer je ovo podforum "zene". Ideja je valjda da zene i koje su zauzete i koje nisu diskutuju o nekim zenskim temama. Ali je dosta tema o musko-zenskim odnosima, iako nisu sve o tome. Zato imas dosta zauzetih i uopste svih profila.

Muskarci koji dolaze na pdf "zene", dolaze jer imaju potrebu da cuju zensko misljenje, da se na neki nacin priblize zenama jer negde ne mogu u realnom zivotu da uspostave normalnu komunikaciju ili mozda nemaju toliko uspeha sa zenama(ovo se odnosi na zenomrzacku ekipu). Zato ima vise slobodnih. Iako nisu svi iz tog motiva. Nekima se dopadaju teme koje su ovde.

Gresim?

Sada ce Alisa da me optuzi da prepisujem od elektrike :hahaha:

Poslednja izmena:
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back