Da vam je poslednje putovanje...

Švicarska je Švicarska...uf...lepše od Lugano, Ciriškog i Cuškog jezera?

NJih sam posetio, ali ima ih mnogo... daj neku fotku, ove online nisu neke...
nije lepse od njih, to su ogromna jezera a i gradovi na njima imaju bogatu ponudu svega i svacega
ovo je dosta manje jezero, nekoliko seoca lezi na njemu ali je meni srcu drago jer tamo cesto idemo u setnje i na kupanje, najblize je gradu de mi zivi co'ek :lol:

14615666_1589947644356119_3181219496262939003_o.jpg
14859881_1589948067689410_8117524264803231655_o.jpg
14853123_1589946631022887_6511812967702807517_o.jpg

a nije...ima ljudi koji ne vole mnogo da putuju...sve je za ljude... :)
Oni nisu na forumu... :) ima ih?

Ali da ljudi koji ne vole da putuju, su ljudi koji nisu putovali, uglavnom...

Drugarica odvela mamu u Bec, a ova se odusevila ko da je ne znam gde, kako mi je ispricala...
A Bec malo veci grad od NS.... tamo je verujem da je bila, iako je vrv jedna od onih koja nije cesto izasla iz svog atara, gradic-selo na Tisi...

Обишао сам доста тога, једно време радио у DC и то као веома млад , ипак је кућа - кућа. И даље сам млад, али сам дошао до тога да ми се нигде више не иде, схватио сам да једноставан живот може бити прелеп. Али и даље бих желео да имам неку лепу викендицу на некој прелепој српској планини . Али Аљаска је мој дечачки сан

Idem redovno, porodični razlozi :)

Jako mi se sviđa grad, pogotovo dok sam bio mlađi.....
jaojjjjj zavidim ti :sad2:

msm da bih tacno umrla od srece a nemam neki validan razlog zasto ga jos uvek nisam posetila...prvi mi je na listi oduvek, a onda kad treba da se ide ja promenim rutu...djavo ce ga znati zasto

bila sam u Kelnu vise puta, poslovno
u Frajburgu (mnogo sladak gradic, katedrala je predivna) i onaj pogranicni deo ni sama ne znam koliko puta

jaojjjjj zavidim ti :sad2:

msm da bih tacno umrla od srece a nemam neki validan razlog zasto ga jos uvek nisam posetila...prvi mi je na listi oduvek, a onda kad treba da se ide ja promenim rutu...djavo ce ga znati zasto

bila sam u Kelnu vise puta, poslovno
u Frajburgu (mnogo sladak gradic, katedrala je predivna) i onaj pogranicni deo ni sama ne znam koliko puta
Berlin je malo atipičan za Nemačku, kao da ima dušu :lol: potpuno neki drugi vajb

Ima negde tema i slike smo kačili

https://forum.krstarica.com/threads/berlin.738026/

i setih se...i pisala sam na nekoj temi o tome...mozda i nadjem gde :think: Ukoliko je poslednje bilo bi to dugoooo dugooo...
Obisla bih celu JI Aziju sve sa Tibetom, Nepalom...Sva ostrva...Polineziju...Juznu Ameriku...Italiju...a onda bih volela da uklopim da se vratim zimi...kada pada sneg...i negde u mirno u kolibi nekoj...u Svajcarskoj, Austriji, Nemackoj...budem jos par dana...barem godinu dana bi trajao taj put...

Back