ODuvek me je zanimalo sta ima toliko sexi u medicinskim sestrama?Zasto je tako privlacna ona bela uniforma......

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Jooockey:ODuvek me je zanimalo sta ima toliko sexi u medicinskim sestrama?Zasto je tako privlacna ona bela uniforma......
![]()
znaci moze i pandurke,carinici,ridze,.....Dirk:Ima nesto u tim uniformicama...
ne radim..odmaramxpajamacax:opet radis?
e kume ,kume,os mi das infuziju?
u levu,jace mi vene...Cekam kuma:A ti vec ofarbala jaja, svaka cast domacice :wink:
xpajamacax:u levu,jace mi vene...Cekam kuma:A ti vec ofarbala jaja, svaka cast domacice :wink:
hvala,hvala...sta ces domacinka![]()
svaka struka koja podrazumeva rad sa puno zenskog sveta, otvara bezbroj mogucnosti....evo na primer, moler otis'o da kreci zgradu i zaredjao od prizemlja, pa do zadnjeg sprata i ne moze covek da postigneGazdarica:Ja sam uvjerena da moj cale da nije doktor, ne bi povalio ni desetinu zena s kojima je bio...![]()
E, al' ja mislim da je bash zbog pulta bolje!!! Znash ono princip zabranjenog voca radicLick - OR - Die:mislim da boja mantila nije presudna! Jel se neka od vas lozhi na mesara? Jok. Mesar Mile ubija i kolje, a doca ozhivljava.
Mozda su medicinske sestre zanimljive zato $to MORAJU da rade sa tobom.. da te pipkaju, drzhe patku i ostalo.
Od apotekarki koje isto nose bele mantilice te deli pult i staklo pa su samim tim manje segzi, a ima i njih dobrih da ne gre$im du$u.. ima..ops: