Da teta bocu

Jooockey

Ističe se
Poruka
2.007
ODuvek me je zanimalo sta ima toliko sexi u medicinskim sestrama?Zasto je tako privlacna ona bela uniforma......
1.gif

ustvari je fora da te pali da neko vodi PUNO brige o tebi. takodje cinjenica da "ona" ima opravdan pristup cak i na najintimnija mesta celoj toj prici daju dodatan smek. mada verovatno pali i ideja kao "vidi kako nezno drzi spric - ko zna kako bi "njega" drzala. mada zene u belom prirodno privlace, a muskarci u zelenom - zato sad i doktori na zapadu, posto slabo * imaju zelenkaste uniforme, a medicinske sestre bele...

Jooockey:
ODuvek me je zanimalo sta ima toliko sexi u medicinskim sestrama?Zasto je tako privlacna ona bela uniforma......
1.gif

mozda i nije zbog uniforme. mozda je samo zato sto ih ima mnogo- a gde je kvantitet mora da ima i kvaliteta, pa je normalno da nadjes neku izazovnu. ne svidja se svima svaka med. sestra vec samo one dobre

moje iskustvo sa medicinskim radnicima :oops: :
bio jednom jedan lekar 8) :opsta praxa,menjao moju doktorku na trudnickom godinu dana,mlad-ma,ono,to mu bio prvi posao!ja kad sam ga videla-ozdravila u momentu :P ! :lol: jos sam bila bas ozbiljan pacijent u to vreme,za omanju hirursku intervenciju,da ne zalazim u detalje,tako da sam mu silom prilika visila u ordinaciji svaki drugi dan...ma odlepih na beli mantilcic i cim sam stigla u bolnicu,poceh da odmeravam i druge doktore-ali,avaj,ne pali me! :( tokom vremena je meni moj doca zapamtio i ime i prezime i broj kartona i sveee,stalno mi se smeskao,caskao samnom,ma i injekcije hteo da mi daje kad mu je sestra kasnila na posao (da,osim sto mi je prepipao stomak i izanalizirao mi krajnike i guze mi se nagledao :oops: )i tako...nije bilo nista,mislim etika i to...al' sretnem ti ja njega u gradu jednom,ono,u farmerkama,majci,patikama.javi se on meni,prozborimo dve-tri,a ja-nista!ma,nikad se ne bih okrenula za njim na ulici,uopste mi se ne svidja! :( znaci,ipak ima nesto u belom mantilu... :? :lol: :lol: :lol:

jao,ne!sa onim smesnim kapicama,pa jos puni brasna i miris hleba koji asocira na bakinu kuhinju,a ne na sex...neeeeeee! :x
hm,zvala se nekako obicno:jagodinka simonovic! :lol: :wink:

ja sam obisao ceo bolnicki kompleks uzduz i popreko(sluzbeno), sva odeljenja i ima tu svasta da se vidi, od matorih napaljenih glavnih sestara do mladih napirlitanih "ja sam centar univerzuma".
A pacijenti? Ko ih sljivi :roll: .
Na inenzivnoj nezi se deru na matore pacijente, a onda kad naidje neko mlado musko parce, transformishu se u bombonicu da nema sladje.
e, da ne bi sve bilo crno-belo, ima i nesto izmedju :lol: :lol: ...e tu se ja odma "razbolim" :lol:

mislim da boja mantila nije presudna! Jel se neka od vas lozhi na mesara? Jok. Mesar Mile ubija i kolje, a doca ozhivljava.
Mozda su medicinske sestre zanimljive zato $to MORAJU da rade sa tobom.. da te pipkaju, drzhe patku i ostalo.

Od apotekarki koje isto nose bele mantilice te deli pult i staklo pa su samim tim manje segzi, a ima i njih dobrih da ne gre$im du$u.. ima..:oops:

Mislim da belo u principu asocira na neku cistocu...pa onda ako je taj materijal lepo priljubljen uz adekvatne obline...pa cinjenica da ispod mozda nema bas nista ili skoro nista...pa kad se ona sve tu nesto saginje naginje...pomera, poravnava...foto-seshon...pa neki kobojagi nevini dodir...a ja isto kobojagi skroz opusten...kao da nista to i ne primecujem...pa se sve trudi da meni bude sto ugodnije i sto lepse...a ja nesto izvoljevam...onda ponekad mi kaze: lezi na stomak da ti dam bocu...pa mi svuce...pa gleda i pipka...gde da bocne...ja cu sve uciniti da te boli sto manje...pa pita: jel bolelo... i onda...ma ne merite mi puls... :lol:

Gazdarica:
Ja sam uvjerena da moj cale da nije doktor, ne bi povalio ni desetinu zena s kojima je bio... :roll:
svaka struka koja podrazumeva rad sa puno zenskog sveta, otvara bezbroj mogucnosti....evo na primer, moler otis'o da kreci zgradu i zaredjao od prizemlja, pa do zadnjeg sprata i ne moze covek da postigne :lol:, ja ga pitam:"Pa dobro prijatelju, kad mislis ti to da zavrsis,a on kuka kako tu "ima mnogo posla" i kezi se :lol:

da,i ja sad razmisljam nesto:verovatno je fazon u tome sto im je posao da se brinu o tebi i tvom zdravlju,ono,skroz im se prepustis na prepipavanje bez po blama i jos su pored tebe su kad ti je najteze...a tek pacijenti u bolnici bez zene/devojke danima,a one u providnjikavim,kratkim,uskim uniformama...mada,ima tamo raznih spodoba:brkate,dlakavih nogu,prljavih mantila,matore i debele...nije to sve kao u filmu i masti :? eh,da mi je jedna uniformica,da isprobam reakcije :oops: :roll: .blago onima odavde sto rade u bolnici :lol: :lol: :lol: :wink:

cLick - OR - Die:
mislim da boja mantila nije presudna! Jel se neka od vas lozhi na mesara? Jok. Mesar Mile ubija i kolje, a doca ozhivljava.
Mozda su medicinske sestre zanimljive zato $to MORAJU da rade sa tobom.. da te pipkaju, drzhe patku i ostalo.

Od apotekarki koje isto nose bele mantilice te deli pult i staklo pa su samim tim manje segzi, a ima i njih dobrih da ne gre$im du$u.. ima..:oops:
E, al' ja mislim da je bash zbog pulta bolje!!! Znash ono princip zabranjenog voca radi :twisted:

Back