mali37
Zainteresovan član
- Poruka
- 466
Ali pazi, mislim da svaka vezba u teretanu forsira srce (ne mislim nego znam) ali neznam...ne verujem da nesto lose od toga moze da se desi, jedino ako prestanes i hranis se veoma lose. Neznam stvarno sta da kazem, imam jednog komsiju, taj dize ko lud. Znaci uzme sipku i 2 kante od jupola i tu stavi beton i dize za biceps (: a na benc da ne govorim,...strasno..zovem ga Mr.Biceps, no nebitn sad ali jednom se naprezio da podigne kapiju znaci celu metalnu kapiju od 200 kg (odprilike) i srce mu nesto odkazalo i onesvestio se. Isforsirao se..koja prica u pm...
Cekaj ti mislis da je ovo neko znanje ili sta. Ko te je napao u vezi icega samo sam rekao iza cega i dalje stojim da pokazujes sa svojim postovima koliko znas.
Normalno da svaki fizicki rad dovdi do naprezanja srca jel i samo srce je misic. Znaci u zavisnosti od rada imacemo drugaciji uticaj na srce isto kao na skeletne misice ( to su misici uz pomoc kojih se krecemo). Zasto ti se komsija onesvestio to je vec diskutabilno i nema veze sa tim koliko on moze da digne jupola.
Matori opusti se ok. Jos si mlad da bi se nervirao, cekaj da dodjes u godine za to. Posle nema povratka veruj mi.
Cekaj ti mislis da je ovo neko znanje ili sta. Ko te je napao u vezi icega samo sam rekao iza cega i dalje stojim da pokazujes sa svojim postovima koliko znas.
Normalno da svaki fizicki rad dovdi do naprezanja srca jel i samo srce je misic. Znaci u zavisnosti od rada imacemo drugaciji uticaj na srce isto kao na skeletne misice ( to su misici uz pomoc kojih se krecemo). Zasto ti se komsija onesvestio to je vec diskutabilno i nema veze sa tim koliko on moze da digne jupola.
Matori opusti se ok. Jos si mlad da bi se nervirao, cekaj da dodjes u godine za to. Posle nema povratka veruj mi.