Da te priupitam ja nešto...

• Začetnik teme Začetnik teme Kurt2
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Ali pazi, mislim da svaka vezba u teretanu forsira srce (ne mislim nego znam) ali neznam...ne verujem da nesto lose od toga moze da se desi, jedino ako prestanes i hranis se veoma lose. Neznam stvarno sta da kazem, imam jednog komsiju, taj dize ko lud. Znaci uzme sipku i 2 kante od jupola i tu stavi beton i dize za biceps (: a na benc da ne govorim,...strasno..zovem ga Mr.Biceps, no nebitn sad ali jednom se naprezio da podigne kapiju znaci celu metalnu kapiju od 200 kg (odprilike) i srce mu nesto odkazalo i onesvestio se. Isforsirao se..koja prica u pm...

Cekaj ti mislis da je ovo neko znanje ili sta. Ko te je napao u vezi icega samo sam rekao iza cega i dalje stojim da pokazujes sa svojim postovima koliko znas.
Normalno da svaki fizicki rad dovdi do naprezanja srca jel i samo srce je misic. Znaci u zavisnosti od rada imacemo drugaciji uticaj na srce isto kao na skeletne misice ( to su misici uz pomoc kojih se krecemo). Zasto ti se komsija onesvestio to je vec diskutabilno i nema veze sa tim koliko on moze da digne jupola.
Matori opusti se ok. Jos si mlad da bi se nervirao, cekaj da dodjes u godine za to. Posle nema povratka veruj mi.

Znanje ? ovaj predhodni post sto sam postovao nije znanje, ali verujem da su moji postovi za pravu svetsku snagu i za psihichnu snagu najbolji ovde ;) a da ne spomenem zdravlje :D
Eh, voleo bih da prokomentarises to...da pokrenem te postove. E da i srce je misic. Da naravno da znam da nema veze sa onim koliko moze da digne jupola ;)
A nekontam sto me zoves "matori" haha ali dobro zvuci. Sto se tice nerviranja, ne nerviram se.. mozda ponekad ali i onda se kontrolisem ,sve dok se kontrolisem ok je ;)
Aj pozdravljam te..

P.S ti imas 37 god ?

Super ako ti tako mislis da su ti postovi najbolji to je ok, a ja opet kazem da je skromnost vrlina, a ne mana. Inace na znam sta treba da prokomentarisem tvoje postove o pravoj svetskoj snazi ili sta.
Matori jel je to vise fraza, a ne zato sto mislim dasi mator. Inace imam 26 godina, a ne 37.
Sta ce da bude ako prestanes da se kontrolises. Jel to treba da shvatim kao neku pretnju ili sta?

brzina je moja vrlina :p
opusteno, ne ne pretim ja, nemam nameru da se svadjam. Niti bi da se svadjam. Jednostavno nebih da pricam sa tobom. Stariji si od mene jbt puno, koji ti je...pa voleo bi da mi samo kazes, sta sam lupetao eto samo to. Jer previse trazim ? Sta sam lose rekao, i kad bi neko to poslusao imao bi "strasne" posledice. Pa sta je to sto sam rekao i koje posledice snosi. Aj samo mi to kazi i necu te vise smarati.

Back